Lectură de 2 minute

30 Jul 2019 - Știri și Noutăți

JYSK Romania va dona 75.000 euro pentru a sustine Fundatia Hope and Homes for Children

Abonează-te pe  

Fondurile vor fi folosite in cadrul programului de inchidere a orfelinatelor desfasurat de Fundatie.

 

In luna iunie, Hope and Homes for Children si JYSK Romania, partener strategic al Fundatiei, au desfasurat campania „Am nevoie de tine” pentru a atrage atentia asupra nevoii de a inchide orfelinatele si de a oferi copiilor din ele o copilarie mai buna. In continuarea campaniei, care a avut ca rezultat principal dublarea numarului de donatii prin SMS pentru Hope and Homes for Children, JYSK Romania va dona 75.000 euro, fonduri care vor fi directionate spre programul de inchidere a institutiilor de tip vechi (orfelinate) si dezvoltarea caselor de tip familial pentru copiii care parasesc orfelinatele.

Initiativa campaniei „Am nevoie de tine” i-a apartinut lui Alex Bratu, Country Manager pentru JYSK Romania si Bulgaria si membru in cadrul Board-ului Hope and Homes for Children. Alex Bratu a compus si scris versurile unui cantec dedicat copiilor din orfelinate – „Am nevoie de tine”, prin intermediul caruia, el si alti 10 artisti, reuniti sub numele „Friends of Hope and Homes” au indemnat la fapte bune in luna iunie – o donatie de 2 euro / luna prin SMS in beneficiul Fundatiei Hope and Homes for Children. Pentru fiecare donatie de 2 euro efectuata prin SMS in aceasta perioada, JYSK Romania a donat alti 2 euro.
Campania, desfasurata pe intreaga durata a lunii iunie, a avut peste un milion de vizualizari ale videoclipului pe YouTube, in urma carora s-a inregistrat o dublare a donatiilor prin SMS pentru Hope and Homes for Children. In continuarea campaniei, JYSK Romania va dona 75.000 de euro Fundatiei Hope and Homes for Children, fonduri ce vor fi folosite in programul de inchidere a orfelinatelor din Romania in perioada iulie 2019 – iunie 2020.
Artistii care au raspuns afirmativ invitatiei lui Alex Bratu, devenind astfel vocea copiilor din orfelinate, au fost Alexandra Ungureanu, Alexandra-Maria Hojda, Ligia Hojda, Flavia Hojda, Laura Mihaila, 1Q Sapro, Adrian Marias (aka Geagea), Pavel Ulici, Marius Popa si Andrei Neagu. Orchestratia si aranjamentul muzical au fost realizate de Adrian Tabacaru.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania va dona 75.000 euro pentru a sustine Fundatia Hope and Homes for Children