Lectură de 2 minute

23 Nov 2018 - Știri și Noutăți

JYSK Romania si vanzari cu pana la 33% mai mari

Abonează-te pe  

JYSK a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri, care a ajuns la 482.8 milioane lei si a profitului brut, inainte de taxe, de 67.2 milioane de lei, ceea ce inseamna rezultate record in Romania. 

Anul acesta, tot mai multi clienti din Romania au ales retailerul scandinav JYSK atunci cand au cumparat produse pentru locuintele lor. Prin urmare, JYSK Romania a inregistrat anul acesta cele mai bune rezultate de la intrarea pe piata din Romania, cu o cifra de afaceri de 482,8 milioane lei si un profit brut inainte de taxe de 67,2 milioane lei. Aceste rezultate reprezinta o crestere de 33% a cifrei de afaceri si o crestere a profitului brut de 23% fata de anul financiar anterior.

Categoriile de produse care au inregistrat cele mai mari cresteri, cu vanzari mai mari cu 25-30% fata de anul precedent, sunt lenjeriile de pat si saltelele. Din categoria de mobilier, cea mai mare crestere a avut-o mobilierul pentru dormitor, urmata de etajere si biblioteci, iar din categoria mobilier de gradina, cea mai mare crestere a vanzarilor au avut-o seturile pentru terasa.
Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria a notat: “Faptul ca cele mai mari cresteri din punct de vedere al vanzarilor au fost inregistrate de categorii de produse pentru dormitor – lenjerii de pat, saltele, mobilier – ne arata ca din ce in ce mai multi clienti din Romania asociaza brandul JYSK cu un brand specializat in produse destinate somnului. Payoff-ul nostru este Scandinavian Sleeping and Living, avem o gama variata de produse pentru somn de inalta calitate si la preturi accesibile, iar asta i-a atras pe cumparatori. De asemenea, punem accent pe pregatirea personalului din magazin. Asistentii de vanzari fac periodic training-uri despre produsele noastre, prin urmare stiu ce sa le recomande clientilor, in functie de necesitatile fiecaruia”.
Grupul JYSK Group isi desfasoara activitatea in 50 de tari si are peste 2600 de magazine.
JYSK a deschis primul magazin in Romania in anul 2007, in Oradea, iar in prezent compania are 63 de magazine in tara, cel mai nou fiind JYSK Roman, care a fost inaugurat pe 22 noiembrie, in aceeasi zi in care compania da startul campaniei de Black Friday.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania si vanzari cu pana la 33% mai mari