Lectură de 2 minute

05 Feb 2019 - Știri și Noutăți

JYSK Romania atinge pragul de 70 de unitati in tara, dupa deschiderea unui magazin in Iasi

Abonează-te pe  

JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK Nordic, inaugureaza pe 7 februarie cel de-al treilea magazin din Iasi si cel de-al 70-lea magazin din Romania. 

 

Magazinul este situat pe Soseaua Bucium nr. 17, avand o suprafata totala de 1250 metri patrati.

“In 2016 am ajuns pentru prima data in Iasi si am inaugurat doua magazine in doar doua luni. Ambele deschideri au fost de succes, iar iesenii ne-au primit foarte bine. De atunci, cele doua magazine din Iasi au continuat sa fie populare printre clienti. Mai mult decat atat, JYSK Iasi Tudor, primul magazin deschis aici, este pe podium in topul magazinelor noastre in ultima jumatate de an. De aceea, atunci cand am gasit un nou spatiu potrivit in Iasi, ne-am bucurat ca putem sa ne extindem intr-o noua zona a orasului. Asa cum i-am obisnuit la primele doua deschideri, pentru saptamana inaugurarii le-am pregatit clientilor o multime de oferte foarte bune, pe care le vor gasi doar in noul magazin JYSK Iasi Bucium”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

Pe 7 februarie, incepand cu ora 08.00, locuitorii din Iasi sunt asteptati la petrecerea de deschidere, unde vor fi intampinati de o atmosfera vesela, cu muzica, baloane, cafea, croissante si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata, pernele fiind, alaturi de plapumi, printre cele mai importante produse comercializate de compania scandinava.
Asteptam cu nerabdare deschiderea celui de-al treilea magazin din Iasi. In echipa magazinului avem colegi care au experienta cu produsele JYSK, care vin din magazinele deja existente in Iasi, si suntem pregatiti sa le oferim clientilor sfaturi despre ce produse sunt mai potrivite pentru casele lor. Stim ca multi ieseni ne cunosc deja produsele si ca ne-au vizitat celelalte doua magazine. In JYSK Iasi Bucium vor avea o surpriza placuta, deoarece magazinul este amenajat dupa un nou concept, arata mai modern, mai inspirational si mai primitor”, a completat directorul magazinului JYSK Iasi Bucium, Ionut Ionita.
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa. Pe piata din
Romania a intrat in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 69 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Valenii de Munte, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania atinge pragul de 70 de unitati in tara, dupa deschiderea unui magazin in Iasi