Lectură de un minut

05 Dec 2019 - Știri și Noutăți

JYSK Romania ajunge la 81 de unitati dupa deschiderea magazinului din Balotesti

Abonează-te pe  

Pe 5 decembrie, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK, inaugureaza cel de-al 81-lea magazin din tara in DN1 Value Center din Balotesti.

Cel de-al 81-lea magazin JYSK din tara este situat pe DN1 Value Center din Balotesti si are o suprafata totala de 1300 mp si se afla pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti KM20, Balotesti.

Noul magazin are o amplasare foarte buna, in nordul Capitalei, o zona in care ne doream sa fim prezenti si in care ne bucuram ca am gasit un spatiu potrivit. Vom sarbatori deschiderea magazinului cu o saptamana de oferte foarte bune la peste 1000 de produse, printre care mobilier de interior, saltele si decoratiuni. Inclusiv produsele din colectia de decoratiuni si accesorii pentru Craciun vor avea preturi mult mai mici, asadar ii asteptam pe clienti sa profite de ofertele de deschidere pentru a cumpara tot ce au nevoie pentru casele lor sau pentru cadourile pe care vor sa le faca de Sarbatori”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria.
Magazinul va functiona de luni pana duminica intre orele 09.00 – 21.00.
“Intreaga echipa a magazinului asteapta cu nerabdare ziua de 5 decembrie! Magazinul este pregatit, am amenajat totul conform noului concept JYSK, inspirational si luminos, iar echipa de asistenti de vanzari este gata sa ofere clientilor cele mai bune recomandari pentru locuintele lor. Speram ca vom avea o saptamana plina, in care cat mai multi clienti ne vor calca pragul si ne vor cere sfatul”, a completat Bogdan Vlad Visoiu, Director de magazin JYSK Balotesti.
Clientii pot gasi mai multe informatii despre ofertele si evenimentul de deschidere pe magazinul online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania ajunge la 81 de unitati dupa deschiderea magazinului din Balotesti