Lectură de un minut

10 Jul 2018 - Știri și Noutăți

JYSK Romania ajunge la 60 de magazine: nou magazin deschis in Focsani

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, JYSK Romania, parte a grupului scandinav JYSK Nordic ajunge la 60 de magazine in Romania, inaugurand un nou magazin in Focsani, al doilea din acest judet.

Dechiderea este programata pentru joi, 12 iulie.

Cei interesati sunt asteptati pe strada Brailei nr. 102, incepand cu ora 08:00.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a completat: "Am ajuns in Focsani in ianuarie 2016, iar de atunci JYSK Focsani este in topul celor mai performante magazine din zona Moldovei. Succesul magazinului de aici ne-a dovedit ca Focsani este un oras cu potential, de aceea am decis inaugurarea unui al doilea magazin, de data aceasta in zona de sud, pentru a fi mai aproape si de locuitorii din aceasta zona. Si de data aceasta respectam traditia si marcam inaugurarea cu un eveniment special de deschidere, urmat de o saptamana de reduceri foarte bune la peste 1000 de produse. Ii asteptam la deschidere pe toti cei care doresc sa isi amenajeze casa cu produse scandinave de calitate, la un pret foarte bun”.

Compania a pregatit un eveniment special pentru clienti in ziua inaugurarii - locuitorii din Focsani sunt intampinati de o atmosfera vesela, cu muzica, baloane, cafea, croissante si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori.

Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

Clientii pot gasi mai multe informatii despre ofertele si evenimentul de deschidere pe pagina dedicata.

Citeste si:
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Romania ajunge la 60 de magazine: nou magazin deschis in Focsani