Lectură de un minut

12 Jun 2018 - Știri și Noutăți

JYSK Galati se muta intr-o noua locatie: eveniment de inaugurare

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, JYSK Romania, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, anunta mutarea magazinului JYSK Galati intr-un nou spatiu. Acesta va fi dispus intr-o zona mai centrala, in centrul comercial Shopping City Galati.

Adresa este bulevardul George Cosbuc, nr. 251.

Inaugurarea noului spatiu este programata pentru joi, 14 iunie, incepand cu ora 08:00.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: “Ne bucuram ca acum vom fi mai aproape de locuitorii din Galati. Am mutat magazinul JYSK Galati intr-un spatiu mai central, intr-o aripa noua a unui mall construit acum cativa ani, un mall care a devenit cel mai important centru de petrecere a timpului liber pentru galateni. Dupa 11 ani de cand suntem prezenti aici, am inchis magazinul vechi din Bulevardul Galati, iar acum clientii ne pot gasi intr-o zona mult mai populara si mai accesibila, in Shopping City Galati.”.

Deschiderea va fi marcata de un eveniment special pentru clienti. In ziua inaugurarii, pe 14 iunie, incepand cu ora 08.00, clientii vor fi intampinati cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea buna si energizanta si un croissant, cu o atmosfera vesela, cu muzica, baloane si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori.

Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, in prezent reteaua numarand 58 de magazine.

Citeste si:
JYSK mai deschide patru magazine noi în provincie, până la finalul anului
JYSK mai deschide patru magazine noi în provincie, până la finalul anului

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK Galati se muta intr-o noua locatie: eveniment de inaugurare