Lectură de 2 minute

14 Mar 2019 - Știri și Noutăți

JYSK inaugureaza un magazin in Orastie si ajunge la 73 de magazine in tara

Abonează-te pe  

Pe 14 martie, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK Nordic, inaugureaza primul magazin din Orastie, ajungand la 73 de unitati in tara. Magazinul JYSK Orastie se afla in bulevardul Eroilor nr. 17 si are o suprafata totala de 1380 mp. Deschiderea magazinului va fi marcata printr-un eveniment special pentru clienti.

“Suntem bucurosi sa anuntam ca, incepand cu 14 martie, ajungem si in Orastie. Compania JYSK este prezenta de mult timp in zona, am deschis magazinul din Deva in primavara anului 2008, in urma cu 11 ani, in perioada in care JYSK era franciza. Asadar, cei din judet ne cunosc. Acum, si locuitorii din Orastie vor avea un magazin JYSK in orasul lor, ceea ce inseamna ca vom fi mai accesibili pentru ei. Ii asteptam la evenimentul de inaugurare, in cadrul caruia le-am pregatit o oferte foarte bune la o multime de produse pentru casa si gradina”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania.

JYSK Orastie isi deschide portile pe 14 martie, incepand cu ora 08.00, cand clientii sunt asteptati la evenimentul special de deschidere cu o multime de surprize, oferte de deschidere si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori.
Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata. De asemenea, in saptamana deschiderii, in magazinul JYSK Orastie vor exista oferte speciale, cu preturi cu pana la 75% mai mici la saltele, perne, plapumi, mobilier, textile pentru casa si mobilier de gradina.
Clientii pot gasi mai multe informatii despre ofertele si evenimentul de deschidere aici.
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa.Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobilier de interior si de gradina, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007,

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK inaugureaza un magazin in Orastie si ajunge la 73 de magazine in tara