Lectură de un minut

21 Aug 2018 - Știri și Noutăți

JYSK a ajuns in Braila unde a deschis al 62-lea magazin

Abonează-te pe  

JYSK Romania, unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa inaugureaza in tara cel de-al 62-lea magazin JYSK la Braila. Deschiderea magazinului este programata pentru 23 august.

Clientii din Braila sunt asteptati la inaugurarea unitatii incepand cu ora 08:00, pe strada Transilvaniei nr. 1-5.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: "A trecut fix un an de cand am deschis primul magazin JYSK in Braila si, in acest timp, locuitorii din Braila ne-au aratat ca sunt interesati de produsele noastre si ca le place mobilierul scandinav. Iata ca a venit momentul sa inauguram un nou magazin, care speram ca va fi la fel de apreciat ca si primul magazin. In cel de-al doilea magazin JYSK din Braila clientii vor gasi o gama variata de produse cu design scandinav care sa le infrumuseteze casele si produse de calitate destinate somnului. Strategia noastra este sa fim cat mai aproape de cumparatori nostri, iar prin inaugurarea unui nou magazin in Braila vom fi mai aproape de locuitorii din zona centrala si de nord.

Cel de-al doilea magazin JYSK din Braila va avea parte la deschidere de un eveniment special. Locuitorii din Braila sunt asteptati la petrecerea de deschidere, unde vor fi intampinati de o atmosfera vesela, cu muzica, baloane, cafea, croissante si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobilier de interior si de gradina, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK a ajuns in Braila unde a deschis al 62-lea magazin