Lectură de un minut

21 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Jucatorul profesionist de tenis Grigor Dimitrov. noul ambasador de brand Vitamin Well

Abonează-te pe  

Vitamin Well, producatorul suedez de bauturi functionale, anunta numele celui mai recent membru al echipei sale de brand ambasadori – jucatorul profesionist de tenis Grigor Dimitrov.

Vitamin Well continua angajamentele din domeniul sportului prin anuntarea lui Grigor Dimitrov ca membru al echipei de brand ambasadori globali. Incheierea acordului cu sportivul de 27 de ani marcheaza un pas important pentru consolidarea pozitionarii in lumea tenisului.

Cand l-am intalnit pe Grigor, am fost fascinati de personalitatea sa. Pasiunea si devotamentul pentru sport, incununate de rezultatele sale bine-meritate, arata ca munca si implicarea dau roade. Personalitatea puternica si profesionalismul lui Grigor, combinate cu faptul ca el este un fan al produselor noastre, il recomanda ca ambasadorul global perfect pentru Vitamin Well”, spune Catharina Carlsdotter, Head of Marketing Vitamin Well.
Grigor Dimitrov este cel mai de succes tenisman bulgar din toate timpurile. El are in palmares 8 titluri single ATP, dintre care primul a fost cel cucerit la Stockholm Open, in 2013. In prezent, acesta ocupa locul al 3-lea in clasamentul mondial, pozitie obtinuta in noiembrie 2017, dupa castigarea turneului Nitto ATP Finals.
Ca brand ambasador, Dimitrov va participa la activitati corelate cu cele mai importante evenimente din tenis si va fi implicat in activitati din social media alaturi de Vitamin Well. Dupa victoria de la Stockholm Open in 2013 si dupa stabilirea in Suedia pentru o perioada, decizia lui Dimitrov de a colabora cu binecunoscutul brand suedez a venit natural.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jucatorul profesionist de tenis Grigor Dimitrov. noul ambasador de brand Vitamin Well