Lectură de un minut

21 Sep 2018 - Știri și Noutăți

"Inspiratie sa traiesti cum iti place": o noua campanie lansata de Mega Image

Abonează-te pe  

Mega Image lanseaza o noua campanie de imagine, care isi propune sa aduca la un nou nivel inspiratia pe care retailerul o ofera clientilor sai, scrie retail-fmcg.

Prin noua campanie "Inspiratie sa traiesti cum iti place" se urmareste sarbatorirea povestilor autentice de viata. Se promoveaza astfel ideea retailerului de a oferi o experienta de cumparaturi si de a consolida relatia cu cumparatorii. Mai exact, Mega Image isi propune sa inspire clientii sa aiba o perspectiva personala asupra lucrurilor.

Adrian Nicolescu, VP Marketing Mega Image a declarat: "Noul manifesto Mega Image e despre cine suntem noi in acest moment, de la brand, la companie, la oameni, la clientii nostri, la comunitati. Fiecare cu stilul unic, autentic, si propriul stil de viata. Si, in tot acest mod de a fi, ambitia noastra este ca Mega Image sa fie brandul care ofera inspiratia de care fiecare are nevoie, ca sa traiasca asa cum isi doreste."

Vezi clipul mai jos:

D

Mega Image a depasit 630 de magazine la nivel national. A fost fondat in 1996 si este al doilea cel mai mare lant de magazine din tara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  "Inspiratie sa traiesti cum iti place": o noua campanie lansata de Mega Image