Lectură de un minut

14 Aug 2019 - Știri și Noutăți

In Centrul Comercial Auchan Titan se deschide un nou cinematograf

Abonează-te pe  

Cineplexx Romania anunta deschiderea Cineplexx Titan, in Centrul Comercial Auchan Titan. Iubitorii de film sunt asteptati in noul multiplex incepand cu data de 15 august, cu oferte promotionale care dureaza pana la finalul lunii septembrie.

Cu o capacitate totala de 950 de locuri in sapte sali de cinema, Cineplexx Titan devine, astfel, cea mai noua destinatie de entertainment din Sectorul 3. Multiplexul intampina comunitatea pasionatilor de film cu bilete la preturi speciale, inca din ziua lansarii.

Vizitatorii care vor trece pragul cinematografului in weekendul lansarii, perioada 15 – 18 august, vor putea achizitiona bilete la pretul promotional de 10 lei / bilet pentru toate filmele din program. Ofertele speciale continua in perioada 19 august – 3 octombrie, cand, la fiecare bilet la film achizitionat, cumparatorii primesc inca unul gratuit.
Cineplexx este unul dintre cei mai importanti operatori de cinematografe din Europa Centrala si de Est, cu o experienta de peste 50 de ani in industrie. Compania opereaza 49 de multiplexuri si 6 cinematografe traditionale, in 12 tari: Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia si Romania.
Extinderea la nivel international a inceput in 2009, cu achizitia unui multiplex in Bolzano, Tirolul de Sud, Italia. In urmatorii ani, compania a continuat extinderea si in tarile din sud-estul Europei. Cea mai recenta achizitie a venit in luna iunie 2019, cand Cineplexx International a intrat pe piata din Romania preluand cinematograful de 2.700 locuri din Baneasa Shopping City. In iulie 2019 a preluat cinematograful din Centrul Comercial Auchan Titan, marcand astfel, inceputul dezvoltarii la nivel local.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In Centrul Comercial Auchan Titan se deschide un nou cinematograf