In centrul Capitalei s-a deschis o noua cafenea Starbucks

Publicat pe 14 Februarie 2018 in Stiri si noutati

O noua cafenea Starbucks, unde sunt servite cafele unice Starbucks Reserve, disponibile in editie limitata a fost deschisa in Bucuresti, pe strada Lipscani. Aceasta a fost inaugurata in parteneriat licentiat cu AmRest.

Cafeneaua mai dispune de trei metode inovatoare de preparare a bauturilor, inclusiv sistemul Clover, asigurandu-se clientilor o experienta elevata a cafelei si un spatiu de relaxare sau pentru lucru sau studiu.

Clientii sunt invitati sa se bucure de o bautura clasica Starbucks pe baza de espresso sau sa incerce o cafea preparata folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover - fiecare evidentiind un aspect diferit al cafelei. In plus, cumparatorii pot alege sa incerce dintre cele mai rare cafele din lume - Etiopia, Jamaica, Honduras, fiecare cu o aroma unica, disponibila numai pentru cateva luni si in cantitati limitate.

Cafeneaua are un spatiu de 395 metri patrati si dispune de un aspect industrial, repartizarea fiind facuta pe doua nivele, creand astfel spatii larg deschise.

Mateusz Sielecki, Director Regional pentru Starbucks Romania si Bulgaria a declarat: „Suntem incantati sa aducem cafeaua Starbucks Reserve impreuna cu aceste metode inovatoare de preparare a cafelei intr-un spatiu nou atat de frumos, pentru iubitorii nostri de cafea din Bucuresti. Clientii pot explora intreaga gama a celor mai fine cafele Starbucks sau pot incerca produsele delicioase de patiserie si mancarurile savuroase, in timp ce se relaxeaza".

starbucks reserve lipscani


Mai multe despre

Starbucks reserve, Starbucks centrul vechi, Starbucks bucuresti

Recomanda

Comentarii: In centrul Capitalei s-a deschis o noua cafenea Starbucks