Lectură de un minut

10 Jan 2019 - Știri și Noutăți

In Bucuresti s-au deschis doua restaurante Yasou Express

Abonează-te pe  

Yasou Express, din AFI Palace Cotroceni si ParkLake Shopping Center va pune la dispozitia clientilor preparate elene cu specific grecesc.

Retetele de inspiratie mediteraneana si-au gasit rapid locul in bucataria romanilor, de la musaka, la salata de vinete si sutele de combinatii care capata gust datorita sosului tzatziki. Gyrosul, salata greceasca sau deserturile pe baza de miere si ciocolata se regasesc, de asemenea, printre preferinte.

La Yasou Express aceste retete sunt aduse cat mai aproape de gustul lor traditional, prin ingrediente si moduri de preparare specifice, accesibile in principalele centre comerciale din Bucuresti pentru a fi savurate rapid, pe loc sau la pachet.

Sub conceptul „Grecesc Urban TO GO”, Yasou Express reinterpreteaza cele mai apreciate retete traditionale grecesti, adaptate pentru a se potrivi gusturilor romanilor, dar si ritmului urban. Elementul grecesc este pastrat prin autenticitatea ingredientelor folosite, importate, in proportie de 80%, din Grecia.
Retetele din meniul Yasou Express sunt semnate de Chef Iosif Stefanescu, Head Chef al restaurantelor Osho si Yasou din Bucuresti, si al lantului de restaurante tip fast-food Orotoro.
Yasou Express este un lant de restaurante de tip fast-food, care imbina elemente traditionale din cultura gastronomica elena cu gusturile si stilul de viata ale bucurestenilor. Gustul autentic al preparatelor grecesti este asigurat prin ingredientele folosite, importate in proportie semnificativa din Grecia. In 2019 se va extinde cu noi unitati in centre comerciale din Capitala, dar si din tara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In Bucuresti s-au deschis doua restaurante Yasou Express