Lectură de 2 minute

11 Jun 2019 - Știri și Noutăți

IKEA deschide magazinul Pallady pe 24 iunie

Abonează-te pe  

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. Unitatea va fi al doilea magazin al companiei in Romania si cel mai mare din Sud-Estul Europei, oferind si mai multa inspiratie, expertiza in amenajarea locuintei, si solutii accesibile.

Dupa progresele excelente din ultimele luni in procesul constructiei, sunt bucuros sa anunt ca vom deschide magazinul pe 24 iunie si vom aduce viziunea noastra de a crea o viata de zi cu zi mai buna mai aproape de si mai multi oameni din Romania. Pe langa amenajarea magazinului nostru, am finalizat si procesul de recrutare, iar angajatii nostri sunt pregatiti sa-i intampine pe oaspetii si clientii nostri la deschiderea mult asteptata," a spus Cas Lachaert, Store Manager.

Magazinul de 37.000 de metri patrati va pune la dispozitia clientilor aproape 10.000 de produse care reflecta filozofia IKEA de design democratic, combinand forma, functionalitatea, calitatea, sustenabilitatea si pretul scazut. Acesta va avea, de asemenea, trei modele de interioare integrale si 58 de camere pline de idei si inspiratie realizate pe baza cunostintelor despre casele romanilor, raspunzand nevoilor locale in ceea ce priveste mobilarea locuintei cu solutii si produse accesibile.
Pe langa un loc de joaca supravegheat, dedicat copiilor, magazinul va gazdui, de asemenea, restaurantul nostru deja celebru care serveste atat specialitati suedeze, precum si preparate romanesti.
In plus fata de cele peste 500 de locuri de munca din domeniul constructiilor care au fost create in timpul constructiei magazinului Pallady, aproximativ 600 de angajati vor fi parte din familia IKEA odata cu deschiderea noului magazin. In total, dupa 12 ani de prezenta pe piata, IKEA a creat aproximativ 1.000 de noi locuri de munca si a oferit beneficii avansate tuturor angajatilor din tara.
Valoarea totala a investitiei este de aproape 90 de milioane de euro.
agazinele IKEA ofera aproximativ 10.000 de produse de mobilier si solutii accesibile pentru acasa. INGKA Group detine si opereaza 423 de magazine in 52 de tari (31 August 2018).
Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010, a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din INGKA Group.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA deschide magazinul Pallady pe 24 iunie