Hornbach anunta deschiderea unui magazin online - afla cand

Publicat pe 30 Iunie 2017 in Stiri si noutati

Retailerul Hornbach aniverseaza 10 ani pe piata din Romania. In prima jumatate a anului 2018 compania germana planuieste sa deschida un magazin online unde se vor pune la vanzare produsele de bricolaj si Do It Yourself din magazine.

Directorul general al Hornbach Romania, Mugurel-Horia Rusu a declarat: “Timpurile se schimba, apare tehnologia. Vom deschide un magazin online in Romania in 2018, in prima jumatate a anului.” - potrivit news.ro

Printre alte precizari facute in cadrul conferintei de presa cu ocazia aniversarii de un deceniu a retailerului, compania a anuntat ca extinderea pe piata romaneasca continua, urmand ca in viitor sa se inaugureze unitati in judetele Cluj-Napoca, Iasi sau Constanta.

In acest moment Hornbach are deschise sase magazine la nivel national (trei sunt in Capitala si trei in Brasov, TImisoara, Sibiu). Investitiile totale in aceste locatii insumeaza 145 de milioane de euro. In magazine sunt disponibile peste 60.000 de articole.

Magazinul online care este programat la deschidere pentru prima jumatate a anului 2018 va pune la vanzare peste 120.000 de articole, livrarea fiind disponibila la nivelul intregii tarii. Printre obiectivele urmarite se numara oportunitatea de a pune la dispozitie informatii complete, dar si ocazia de a se face cumparaturi practice de acasa. Platforma va fi asemanatoare cu cea din Germania.

Sursa foto: facebook.com Hornbach


Mai multe despre

Hornbach, Materiale de constructii, Magazine online, Magazine bricolaj

Recomanda

Comentarii: Hornbach anunta deschiderea unui magazin online - afla cand