Lectură de 2 minute

09 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Hornbach amenajează o zonă specială pentru mașinile electrice cu acumulatori și accesoriile pentru această categorie de produse

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Hornbach, unul dintre retailerii locali de materiale de construcţii și grădinărit, consideră că mașinile electrice cu acumulatori, alături de accesoriile destinate acestora, devin, treptat, unele dintre produsele pe care și le doresc românii, fie pentru mici lucrări de tip hobby, fie pentru proiecte profesionale. Din acest motiv, în luna decembrie, în toate magazinele retailerului, clienții vor avea acces la o zonă special destinată acestei categorii de produse, pe suprafața dedicată Lumii Proiectelor.

Hornbach dispune, în fiecare magazin, de o zonă dedicată proiectelor, unde lunar propune o tematică specială și prezintă produse dintr-o anumită categorie. Pe această suprafață, în luna decembrie, toți cei care vor trece pragul magazinelor Hornbach vor găsi produse precum mobilier pentru atelier (mese/bancuri de lucru, dulapuri metalice suspendate, panouri perforate pentru scule/unelte), mașini electrice cu acumulator (mașini de găurit, ciocane rotopercutoare, polizoare unghiulare etc.), cutii pentru scule și unelte în sistem modular, care pot fi prinse între ele pentru a facilita transportul lor, și alte produse complementare.

„Sortimentul nostru acoperă cerințele tuturor celor care ne vizitează magazinele, oferindu-le clienților un raport calitate - preț excelent, cu care, de altfel, i-am obișnuit pentru întreaga gamă“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România.

Produsele propuse de Hornbach în zona destinată proiectelor se adresează atât clienților amatori (hobby), semiprofesioniști, cât și celor profesioniști. Potrivit reprezentantului companiei, printre cele mai populare produse din această categorie sunt mașinile de găurit și înșurubat cu acumulator inclus, acestea fiind printre cele mai folosite în proiectele din interiorul locuinței sau chiar din grădină.

„Așa cum ne-am obișnuit clienții, gama noastră de produse cuprinde mărci proprii, printre care Pattfield – mașini electrice cu acumulator – sau Industrial – cutii pentru scule și unelte, în sistem modular“, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Pe lângă produsele marcă proprie, clienții pot alege din magazinele Hornbach dintr-o gamă variată de mașini și unelte ale unor mărci consacrate.La fel ca pentru toate produsele din oferta Hornbach, clienții beneficiază, de asemenea, de servicii de consiliere profesională, atât în alegerea mașinii, cât și în selectarea articolelor complementare.

Hornbach, fondată în 1877, deține 161 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 7 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu și Oradea).

Citeste si:
HORNBACH România are un nou director general. Cine îi ia locul lui Mugurel-Horia Rusu
HORNBACH România are un nou director general. Cine îi ia locul lui Mugurel-Horia Rusu
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hornbach amenajează o zonă specială pentru mașinile electrice cu acumulatori și accesoriile pentru această categorie de produse