Lectură de 3 minute

15 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Hornbach a anuntat proiectele lunii ianuarie in magazine

Abonează-te pe  

Ianuarie 2019 inseamna la Hornbach recomandari din partea consultantilor HORNBACH - unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit. Retailerul si-a anuntat proiectele pe care le va desfasura in acest sezon. 

In programul magazinelor Hornbach din luna ianuarie, vor fi prezentari despre:

  • amenajarea interioara a unei incaperi, respectiv montarea parchetului, gresiei, faiantei, materialelor de izolare pentru pereti si a obiectelor sanitare.
  • deliciile culinare pentru caini de la Mr. Beef, un producator de hrana german, la un raport calitate/pret excelent.

Anul bun se cunoaste dupa calitatea proiectelor, astfel ca in ianuarie le propunem clientilor doua teme care se refera, pe de o parte, la imbunatatirea calitatii vietii camarazilor din rasa canina – pentru care gasiti in magazinele HORNBACH hrana marca Mr. Beef –, iar pe de alta parte, la etapele privind montajul principalelor elemente dintr-o incapere“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH Romania.

Despre montarea parchetului sau a gresiei si faiantei

Primul lucru pe care trebuie sa-l stie oricine decide sa-si monteze singur parchetul, faianta, gresia sau izolatia este ca are nevoie de parcurgerea corecta a tuturor etapelor:
- in cazul parchetului, in functie de tipul de pardoseala si de substratul acestuia, specialistii HORNBACH recomanda tehnici specifice de montaj. Pentru o fixare corecta a parchetului laminat, primul pas este sa ne asiguram ca suprafata pe care montam este curata, uscata si plana. Pe aceasta suprafata se aplica, pe rand, folia de etansare impotriva vaporilor, substratul de pardoseala pentru nivelare, benzile de etansare/distantare sau spuma de distantare, urmate de aplicarea placilor propriu-zise de pardoseala si, la final, a plintelor care protejeaza peretii. Specialistii HORNBACH recomanda ca inainte de montaj, pardoseala sa fie depozitata in incaperea in care va fi montata pentru minimum 48 de ore, in ambalajul original, inchis.
- primul pas pentru montajul gresiei si faiantei presupune masurarea suprafetei, pentru a putea determina apoi cantitatea necesara de material. Pentru pregatirea corecta a suprafetei pentru placarea cu gresie sau faianta se va evaluare stratul suport (beton, tencuiala, sapa, placi de gips carton sau OSB). Stratul suport trebuie sa prezinte capacitate portanta, sa nu aiba fisuri, sa fie curat, neabsorbant si sa nu prezinte probleme de planeitate. Micile neregularitati, de pana la 5 mm, pot fi egalizate cu adeziv pentru gresie si faianta, iar cele mai mari necesita in prealabil o grunduire cu masa de spaclu autonivelanta. Placile propriu-zise vor fi montate pe un pat de adeziv. Este important sa se aleaga corect adezivii, in functie de tipul de placi utilizate, dimensiunea acestora (daca placile au dimensiuni mai mari, se va folosi un adeziv cu flexibilitate ridicata), locul unde se vor lipi si proprietatile substratului. Rosturile vor fi umplute ulterior cu chit. HORNBACH recomanda alinierea placilor de gresie dupa directia principala a privirii, iar a celor de faianta dupa orientarea obiectelor sanitare din incapere.

Mr. Beef - hrana pentru imbunatatirea calitatii vietii cainilor

Inceputul anului vine la HORNBACH la pachet cu un „proiect“ dedicat patrupedelor Se propune hrana pentru caini Mr. Beef, hrana calitativa, care contribuie la dezvoltarea optima a animalelor de companie, cresterea calitatii vietii, dar si la mentinerea starii de vitalitate a acestora.
In gama de produse Mr. Beef se regasesc toate tipurile de hrana pentru caini – uscata, umeda sau snack-uri – special concepute pentru o dieta diversificata si echilibrata. Acestea vin impreuna cu recomandarile specialistilor HORNBACH pentru o alimentatie sanatoasa.
Pentru mai multe sfaturi legate de optiunile disponibile pentru imbunatatirea starii generale de sanatate a cainilor, dar si despre montajul elementelor principale dintr-o incapere, in magazinele HORNBACH, in cele doua zone special amenajate cu proiecte, consultantii vor oferi informatii avizate celor interesati, pe tot parcursul lunii ianuarie.Mai multe detalii se pot gasi pe site.
HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 158 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hornbach a anuntat proiectele lunii ianuarie in magazine