Lectură de 3 minute

24 Jun 2019 - Știri și Noutăți

HardRockCafe - cea mai ampla inovare de meniu

Abonează-te pe  

Noul meniu Hard Rock Cafe s-a lansat oficial pe 19 iunie si include peste 20 de produse noi, printre care si o premiera mondiala: primul Steak Burger™ acoperit cu foita de aur de 24 de karate.

Hard Rock International anunta cea mai ampla inovare a meniului din istoria companiei, cu peste 20 de produse noi disponibile in locatii din intreaga lume. Noul meniu pune accent pe cele mai noi si premiate retete de Steak Burger, favoritul fiind 24-Karat Gold Leaf Steak Burger ™, care va genera in Romania donatii din vanzari catre Asociatia S.O.S Satele Copiilor.

Lansarea globala a noului meniu este un tribut adus legendelor originale care au deschis usile primului Hard Rock Cafe in Old Park Lane din Londra, pe data de 14 iunie 1971, avand misiunea de a servi cei mai buni burgeri si milkshakes din intreaga lume.

Vedetele noului meniu al Hard Rock Cafe sunt premiatii Steak Burgers, care contin 100% Vita Angus, pentru a crea cel mai savuros burger posibil; noua gama include:
  • The 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ - un Steak Burger din carne proaspata de vita Angus, cu foita de aur comestibila de 24 de karate, cu branza Cheddar, salata verde, o felie de rosie si inele de ceapa rosie. Este extravagant, fascinant si stralucitor – intr-o varianta legendara, disponibila doar la Hard Rock! Prin intermediul Fundatiei Hard Rock Heals, 10% din veniturile obtinute din vanzarea 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ vor fi donate in Romania catre Asociatia S.O.S Satele Copiilor.
  • Original Legendary® Burger - burgerul cu care a inceput totul - proaspat, cu sunca afumata, branza Cheddar, inele crocante de ceapa, salata si felii de rosii, servit alaturi de sosul casei.
  • The Big Cheeseburger – Steak Burger cu trei felii de branza Cheddar topite, servit cu salata verde, felii de rosii si ceapa rosie.
  • Double Decker Double Cheeseburger - un tribut adus Burgerului "Down Home Double Burger" de la Hard Rock Londra din 1971, precum si emblematicelor autobuze cu etaj, este compus din doi Steak Burgers, branza, maioneza, o felie de rosie, salata verde si ceapa rosie.
  • BBQ Bacon Cheeseburger – Steak Burger asezonat cu un amestec de condimente si cu sos barbeque pregatit in casa, inele de ceapa, branza cheddar, bacon afumat, salata verde si o felie de rosie.

"Misiunea noastra este sa le oferim oaspetilor preparate, bauturi si divertisment de cea mai buna calitate, de fiecare data cand ne viziteaza. Aceasta inovare a meniului este cea mai importanta din istoria brandului si reflecta obiectivele noastre de a ne asigura ca totul - de la muzica la meniu - este mereu propaspat in fiecare locatie Hard Rock din intreaga lume. Suntem incantati sa va prezentam preparatele noastre premiate: Steak Burger, Boozy Milkshakes, Sliders si Shareables, inclusiv vedeta, 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™, ca parte a captivantei experiente culinare si de divertisment pe care o oferim, recunoscuta la nivel monidial", a declarat Stephen K. Judge, Presedintele Cafe Operations la Hard Rock International.
Noul Boozy Milkshake de la Hard Rock Cafe are arome clasice precum Strawberry Cheesecake si Cookies & Cream, oaspetii se pot bucura de aceste milkshakes atat in ​​variantele cu alcool, cat si in cele non-alcoolice, fie ca sunt comandate alaturi de un burger sau ca desert. Pe tot parcursul anului, Hard Rock Cafe va oferi varietati de milkshake in editii limitate, la ocazii speciale sau de sarbatori.
Oaspetii care doresc sa-si creeze propriile combinatii de produse din meniu se vor bucura de noile Sliders si Shareables ale Hard Rock Cafe. D
Cu locatii in 73 de tari, care includ 184 de cafenele, 237 de Rock Shops®, 28 de hoteluri si 11 cazinouri, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute companii la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  HardRockCafe - cea mai ampla inovare de meniu