H&M va vinde online in Romania din 2015

H&M va vinde online in Romania din 2015

Publicat pe 19 Noiembrie 2014 in Stiri si noutati

Retailerul suedez de moda Hennes & Mauritz (H&M), care detine 37 de magazine pe in Romania, va lansa anul viitor si magazinul online, a anuntat compania, scrie Mediafax.

H&M are in plan pentru 2015 lansarea a noi magazine online si in Belgia, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, Portugalia si Slovacia, se arata intr-un anunt al companiei.

Primul magazin online H&M a fost deschis in Suedia, tara de origine a companiei, urmat de cele din Danemarca, Norvegia, Finlanda, Germania, Austria, Marea Britanie, Olanda si Statele Unite ale Americii.

In primele noua luni ale anului fiscal curent, perioada decembrie 2013 - august 2014, vanzarile H&M Romania au crescut cu 39%, la 864 de milioane de coroane (94,1 milioane de euro) de la 620 de milioane de coroane suedeze in acelasi interval al anului trecut. In Romania peste 20 de fabrici lucreaza pentru retailerul suedez.

Principalul competitor, Inditex, a intrat la inceputul lunii aprilie in zona comertului online cu brandul Zara. Grupul spaniol a introdus anul trecut si platforma online pentru Pull&Bear.


Mai multe despre

Fashion, H&M, Magazine H&M Bucuresti, Magazine onlie

Recomanda

Comentarii: H&M va vinde online in Romania din 2015