Lectură de 2 minute

13 Dec 2019 - Știri și Noutăți

GTC MOTORSPORT si KAUFLAND impart pachete in satele izolate din Buzau

Abonează-te pe  

In comunitatile izolate din judetul Buzau peste 12 tone de produse vor fi oferite si anul acesta in cadrul campaniei Umanitara Off-Road de Craciun, implementata de Kaufland Romania in parteneriat cu GTC Motorsport si Asociatia Reality Check, in zona Nehoiu-Braesti.

Weekendul acesta, pe 14 si 15 decembrie 2019, Spiridusii lui Mos Craciun se vor imbarca intr-un alai de masini 4x4, la bordul carora se vor afla 160 de voluntari din partea Kaufland Romania, Clubului GTC Motorsport si Asociatia Reality Check. Acestia vor traversa dealurile satelor si vor poposi rand pe rand in zone greu accesibile cu alte mijloace de transport, pentru a le aduce persoanelor neajutorate din comunitate un strop de lumina in suflet si un zambet cald, in apropierea sarbatorilor de iarna.

In cele 2 zile de expeditie, Spiridusii Mosului vor vizita in judetul Buzau 200 de batrani si parinti, precum si peste 300 de copii din familii defavorizate si scolari. Alimente, produse de baza, haine si incaltaminte sunt asezate in pachetele special create de voluntari, care vor fi oferite celor peste 500 de persoane cu posibilitati reduse ce merita sa fie sprijinite de cei cu care viata a fost mai darnica.
,,Este o incantare sa ne adunam din nou intr-o echipa asa de mare, pentru o cauza atat de frumoasa careia ne dedicam an de an. Nu putea sa vina Craciunul fara sa ii vizitam pe acesti oameni speciali, care ne asteapta cu chipurile senine ca de fiecare data. Ne bucuram sa fim si anul acesta parte din povestea Umanitarei Off-Road si sa aducem magia Craciunului acolo unde nu se poate ajunge nici cu sania Mosului, ci doar cu masini foarte bine pregatite. Actiunea de anul acesta ne ajuta sa nu uitam ca implicarea face diferenta, mai ales cand cei care se bucura de roadele ei sunt copiii, batranii si parintii din satele uitate”, a spus Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland Romania.
Actiunea demarata de Kaufland Romania, GTC Motorsport si Asociatia Reality Check ajunge iarna aceasta la a sasea editie in aceasta formula, de-a lungul timpului fiind donate peste 200 de tone de alimente si alte produse.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  GTC MOTORSPORT si KAUFLAND impart pachete in satele izolate din Buzau