Lectură de un minut

05 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Grupul Sergiana: afaceri de peste 300 de milioane de lei

Abonează-te pe  

Producatorul de preparate din carne Sergiana, din judetul Brasov, a inregistrat, in 2018, o cifra de afaceri consolidata de 301 de milioane de lei. Tot anul trecut, grupul si-a crescut numarul de angajati si a deschis sase magazine si un restaurant, in Rasnov, noteaza wall-street.ro.

 

Volumul personalului angajat a crescut cu 7,6%, pana la 1300, in conditiile in care mare parte dintre domeniile in care activam sufera de o fluctuatie considerabila a personalului, iar piata nationala a fortei de munca inregistreaza un pronuntat deficit”, declara Diana Zahariea, director general al Sergiana Prodimpex.

Sergiana Grup anunta inceperea, in acest an, a activitatii in noua ferma de reproducere a suinelor, in care a investit pana in prezent 5 milioane de euro. In plus, in 2019, grupul brasovean are in plan si deschiderea celui de-al zecelea restaurant.

Grupul Sergiana detine propria fabrica de nutreturi combinate, doua ferme de crestere a animalelor, propriul abator, dar si o fabrica de preparate din carne in Poiana Marului.

sursa foto Pixabay

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grupul Sergiana: afaceri de peste 300 de milioane de lei