Lectură de un minut

06 Feb 2019 - Știri și Noutăți

foodpanda: In 2018, numarul comenzilor online de mancare a crescut cu circa 130% fata de anul precedent

Abonează-te pe  

Potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, numarul comenzilor a crescut, in 2018, cu 130% fata de anul precedent. Cea mai aglomerata perioada a anului trecut s-a inregistrat in trimestrul al patrulea, respectiv in lunile octombrie, noiembrie si decembrie, odata cu venirea sezonului rece.

In ceea ce priveste cele mai populare preparate de pe platforma in 2018, acestea au fost preponderent din meniul restaurantului McDonald's, topul comenzilor fiind condus de meniul Big Mac.

De la an la an, observam o crestere tot mai mare a apetitului pentru comenzile de mancare in randul romanilor, sustinut mai ales de usurinta procesului de comanda, dar si de diversitatea bucatariilor si restaurantelor din oferta noastra. Pentru anul in curs, ne propunem sa accentuam aceasta crestere, odata cu dublarea numarului de restaurante listate pe platforma”, declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.
Cea mai mare comanda procesata de platforma anul trecut a fost efectuata din Bucuresti si s-a ridicat la 1.171 lei, pentru mai multe preparate specifice bucatariei japoneze.Conform datelor centralizate de companie, suma medie nationala achitata anul trecut pentru comenzile foodpanda se ridica la:
  • Bucuresti: 70 lei.
  • Galati: 61,30 lei
  • Sibiu: 60,85 lei
  • Cluj: 60 lei
  • Constanta: 59,05 lei
Modalitatea preferata de plata a clientilor foodpanda in 2018 a fost cea in numerar in proportie de 75%. Pentru anul 2019, reprezentantii companiei estimeaza o crestere a platilor online, mai ales odata cu introducerea posibilitatii de plata prin Google Pay.
foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 1000 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  foodpanda: In 2018, numarul comenzilor online de mancare a crescut cu circa 130% fata de anul precedent