Lectură de un minut

15 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Flanco continua proiectul prin care incurajeaza reciclarea de electrocasnice vechi

Abonează-te pe  

Retailerul Flanco continua campania “Priveste partea pozitiva” prin care sprijina si in acest an reciclarea corecta a electrocasnicelor vechi si a bateriilor uzate. Prin spoturi de informare, premii si reduceri oferite cumparatorilor, proiectul se va derulata in parteneriat cu Asociatia Environ si Asociatia SNRB, in toate cele 122 de magazine Flanco din tara, pana la data de 31 decembrie 2018.

Antonela Ciucasu, Director de Marketing la Flanco Retail a declarat: “In fiecare zi creste accesul pe care il avem la noi informatii, studii si descoperiri, iar odata cu el si apetitul nostru pentru o viata mai sanatoasa, pentru un mediu mai curat. Dar, de cele mai multe ori, marile schimbari nu vin peste noapte, ci pornesc de la fiecare dintre noi, de la pasii mici pe care ii putem face in viata de zi cu zi – spre exemplu, sa reciclam bateriile uzate in loc sa le aruncam in acelasi loc cu gunoiul menajer sau sa ne debarasam corect de electrocasnicele vechi, odata ce nu le mai putem utiliza.”

Sub sloganul #ReciclamImpreuna, Flanco isi incurajeaza clientii sa protejeze mediul inconjurator si ii rasplateste pe loc cu premii sau reduceri pe toti cei care se implica activ in indeplinirea acestui obiectiv.

Clientii care vor sa isi schimbe un produs electrocasnic de dimensiuni mari il pot aduce pe cel vechi in oricare dintre cele 122 de magazine Flanco din tara si vor primi pe loc o reducere de 100 de leI. Pe cei care vor sa recicleze bateriile uzate, Flanco si Asociatia SNRB ii asteapta cu premii speciale. Pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate in plicurile speciale de colectare din toate magazinele retelei, Flanco ofera pe loc patru baterii noi, doua tip R3 (AAA) si doua tip R6 (AA).

In plus, cei care stiu sa raspunda corect la intrebari despre colectarea selectiva, pot castiga si alte premii, precum ghiozdane, acumulatori externi sau cutii pentru colectarea bateriilor uzate la domiciliu. Marele premiu consta intr-o vacanta pentru doua persoane, intr-o destinatie eco, castigatorul fiind ales prin tragere la sorti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco continua proiectul prin care incurajeaza reciclarea de electrocasnice vechi