Flanco a deschis doua noi magazine in Bucuresti

Flanco a deschis doua noi magazine in Bucuresti

Publicat pe 11 Decembrie 2014 in Stiri si noutati

Retailerul electro-it Flanco a deschis doua noi magazine in Capitala, Flanco Bucuresti Valea Oltului si Flanco Bucuresti Drumul Taberei, ajungand astfel la un total de 89 de magazine. Investitia totala pentru cele doua locatii ajunge la 340.000 de euro, conform unui comunicat al companiei.

Magazinul Flanco Bucuresti Valea Oltului este amplasat in Kaufland Bucuresti-Brancusi si ocupa 700 metri patrati. Magazinul din Drumul Taberei, Strada Brasov, se intinde pe o suprafata de 800 metri patrati si se afla in Centrul Comercial Drumul Taberei.

”Ne-am dorit ca in prag de sarbatori sa fim cat mai aproape de clientii nostri din aceste doua zone importante din Bucuresti”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail. ”Este o perioada aglomerata, in care fiecare isi doreste sa piarda cat mai putin timp in trafic si sa gaseasca rapid si aproape de casa cele mai frumoase cadouri de pus sub brand. Cei 24 de colegi ai nostri din magazinele Valea Oltului si Drumul Taberei, consilieri de vanzari specializati, se vor asigura ca experienta celor care ne calca pragul va fi peste asteptari.”

Ambele locatii pun la dispozitia clientilor pachetul complet de servicii propus de Flanco: livrarea pana in casa, Programul de fidelitate Mereu Flanco, serviciul de deschidere a coletului “Tu deschizi, tu decizi”, Garantiile All Inclusive sau Ultra All Inclusive, disponibile pentru toate produsele comercializate de companie, dar si servicii de instalare si finantare.

Flanco este cel mai eficient retailer de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1100 de angajati, compania detine o retea de 89 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 56 de orase.

Magazinul Flanco Bucuresti Valea Oltului


Mai multe despre

Flanco, Magazine Flanco, Flanco Bucuresti, Flanco Drumul Taberei

Recomanda

Comentarii: Flanco a deschis doua noi magazine in Bucuresti