Festival de street food la Plaza Romania

Publicat pe 24 Iulie 2019 in Stiri si noutati

Plaza Romania pregateste 4 zile de rasfat culinar pentru toti iubitorii preparatelor de tip street food. Intre 25- 28 iulie, in intervalul 10.00 -22.00, in parcarea Plaza Romania va avea loc Gourmandia Festival.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European Sector 6. Intrarea la eveniment este libera.

Peste 10 food trucks vor asigura rasfatul culinar al participantilor la festival, in timp ce acestia se vor putea bucura de muzica buna si o atmosfera pe masura. Cei prezenti se vor delecta cu burgeri de rata sau de vita, hot dogs, specialitati italienesti sau sarbesti, waffles sau churros cu inghetata pregatite de: ZECaffe, Lazy Duck, BAZ Burgers, Vanilla Elephant Food Truck, KURTOS, UMAMI Street Food Romania, Atelier de Paste, Plescavita Van, Happy Beck Food, MIZILICURI La Ideea, Delicii pe Roti, Mr Carnatescu.

Detalii despre eveniment sunt disponibile aici
Plaza Romania, centru comercial lansat de Grupul Anchor in 2004, reprezinta o parte integranta a comunitatii rezidentiale. In ultimii doi ani, Plaza Romania a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare.

Mai multe despre

Plaza Romania, Festival, Gurmadia, Streetfood

Recomanda

Comentarii: Festival de street food la Plaza Romania