Lectură de un minut

05 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Gala dedicata industriei modei Fashion ROute: noua editie programata pentru 8 iunie

Abonează-te pe  

Evenimentul Fashion ROute dedicat industriei locale de confectii si retailului de fashion este organizat in data de 8 iunie. In cadrul unei conferinte de o zi se urmareste analizarea principalelor tendinte din industria de moda, care sunt provocarile producatorilor romanesti, cum se imbina comertul fizic cu cel online si spre ce se indreapta consumatorii.

Editia din acest an, organizata tot de wall-street.ro va analiza doua tendinte care influenteaza industria: expansiunea comertului online si tendinta marilor retaileri de a se extinde in eCommerce.

Se vor aborda atat noul val de antreprenori din fashion, cat si cei mai cunoscuti designeri romani si se va incerca sa se afle cat de dezvoltata este aceasta industrie creativa in Romania si prin ce masuri ar putea fi sustinute brandurile romanesti.

Evenimentul se adreseaza retailerilor, producatorilor de confectii, designerilor, ownerilor de magazine tip butic, consultantilor, producatorilor de tesaturi, dezvoltatorilor de spatii comerciale.

Printre invitatii anuntati se numara:

  • speakeri: Alina Bistreanu (country manager LPP Romania), Raluca Radu (country manager Answear.ro), Alin Stanciu (fondator FashionUp), Corina Cimpoca (fondator MKOR Consulting)
  • invitati: Paula Pirvenescu (Secretar de Stat Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat), Otilia Brauloiu (Fashion Designer), Clara Rotescu (Presedinte Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii), Simina Niculita (Head of Retail Agency Colliers International), Denis Predescu (Fashion designer)

Evenimentul poate fi urmarit pe pagina de facebook dedicata.

Citeste si:
Care sunt principalele provocări în logistică și în FMCG, în 2023? Răspunsurile la Retail Logistics & FMCG
Care sunt principalele provocări în logistică și în FMCG, în 2023? Răspunsurile la Retail Logistics & FMCG
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gala dedicata industriei modei Fashion ROute: noua editie programata pentru 8 iunie