Lectură de 2 minute

25 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Farmec modernizeaza si extinde gama Gerovital Tratament Expert

Abonează-te pe  

Cel mai mare producator roman de cosmetice, Farmec, modernizeaza si extinde gama de produse pentru ingrijirea parului Gerovital Tratament Expert, gama aducand in prim plan in 2018 formule si ambalaje noi, cat si 6 produse care reprezinta inovatii absolute in portofoliul producatorului clujean.

Natalia Musca, Manager Produs Farmec a declarat: “Am decis sa inovam gama Gerovital Tratament Expert pentru ca am simtit in piata o reala nevoie de produse care sa solutioneze rapid si eficient problemele diverse ale parului, cauzate fie de obiceiurile periodice care pot stresa parul (vopsit, styling, utilizarea frecventa a aparatelor de coafat), fie de factorii externi la care ne expunem zilnic (agitatie, stres, poluare, radiatii UV etc). Eficienta noilor formulari si a noilor produse a fost demonstrata prin diverse masuratori instrumentale, din cadrul testelor realizate atat in tara, cat si peste hotare, asigurandu-ne ca oferim tratamente de incredere, performante si de ultima generatie. Mai mult, inovatiile din punct de vedere al beneficiilor pentru par si modalitatilor de utilizare aduse de noile produse (Balsamul nutritiv cu Keratina Leave-in, Samponul uscat cu efect conditionat sau Tratamentul cu Keratina lichida) ne vor permite sa crestem cota de piata pe segmentul produselor de ingrijire a parului, unul foarte important pentru Farmec”.

Printre principalele inovatii cu care vine pe piata gama Gerovital Tratament Expert se numara:

  • Fiolele cu Keratina lichida – o solutie complexa de tratament intensiv pentru prevenirea si combaterea caderii parului si refacerea deteriorarii sale
  • Fiolele Intensiv Antimatreata, care datorita complexului de ingrediente active naturale elimina rapid matreata uscata, reduce secretia de sebum, redand stralucirea parului.
  • Samponul Revitalizant cu Keratina Co-wash un balsam imbunatatit cu agenti de curatare, care permite spalarea parului fara spuma, integrand in acelasi produs sampon si balsam.
  • Samponul uscat cu efect conditionat, utilizat ca si solutie eficienta intre doua spalari. Acesta reimprospateaza, revitalizeaza parul si elimina rapid excesul de sebum, fara a fi nevoie de spalarea cu apa.
  • Balsamul Nutritiv cu Keratina Leave-in actioneaza in profunzimea firului de par, hidrateaza parul uscat, acesta devenind mai flexibil si elastic
  • Masca Intensiv Regeneranta cu Petroleum activeaza circulatia sangvina la nivelul scalpului, reface firul de par deteriorat si fragil si il intareste de la radacina si pana la varf.

Produsele Gerovital Tratament Expert fac parte din diverse scheme de tratament si sunt grupate in 7 subgame, fiecare cu propria sa actiune specifica: prevenire, nutritiv, sebum control, volum, anticadere, regenerare si antimatreata.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec modernizeaza si extinde gama Gerovital Tratament Expert