Lectură de 2 minute

28 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Farmec extinde gama Gerovital Stop Acnee cu un nou produs

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, dezvolta gama Gerovital Stop Acnee, investind in segmentul de tineri prin extinderea gamei cu Fiole antiacnee, un produs dezvoltat pentru asigurarea unui tratament intensiv in puseurile acneice sau pentru cazurile de acnee recurenta.

Gama Gerovital Stop Acnee contine 7 produse, a caror eficienta a fost dovedita prin teste dermatologice specializate, actiunea lor fiind sinergica si complementara:

  • Fiolele Antiacnee se prezinta sub forma unui kit cu 10 fiole, necesar unui tratament complet de 10 zile. Pe parcursul tratamentului, se foloseste o fiola pe zi, care se aplica seara, dupa demachiere. In cazurile mai severe se recomanda continuarea tratamentului cu inca 10 fiole, pentru al doilea kit utilizand o fiola la 2 zile.
  • Prima etapa prevede curatarea si purificarea tenului si se realizeaza aplicand Gelul Spumant Purifiant, Masca Film Purificatoare si Benzile de curatare pentru puncte negre.
  • Crema-Gel Sebum Control si Crema Ultra-Activa sunt utilizate in etapa urmatoare, pentru calmarea si matifierea tenului, iar Crema CC Matifianta mascheaza imperfectiunile tenului acneic.

Pe categoria produselor comercializate sub forma de fiole, producatorul clujean este prezent cu 8 game
Suntem mandri sa fim prima companie romaneasca locala care a dezvoltat si comercializat pe piata produse prezentate sub forma de fiole. Ne-am propus sa le asiguram romanilor produse performante si eficiente, de o calitate superioara. Astfel, am avut grija sa modernizam si sa dezvoltam constant portofoliul de produse pe baza ultimelor tendinte internationale din domeniu, dar adaptate nevoilor specifice consumatorilor nostri. Extinderea gamei Gerovital Stop Acnee, o gama deja cunoscuta si apreciata de catre consumatori, modernizata in iunie 2017, revalideaza intentia noastra de a dezvolta continuu brandurile din portofoliu. Fiolele antiacnee se muleaza nevoilor identificate in piata si se ridica la cele mai inalte exigente din punct de vedere al compozitiei, eficacitatea acestora fiind demonstrata prin evaluarea numarului de elemente retentionale si elemente inflamatorii realizata de un institut specializat, in cadrul unui test clinic in vivo. Studiul a demonstrat o reducere cu pana la 100% a totalului elementelor acneice dupa un tratament de 30 de zile”, a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec extinde gama Gerovital Stop Acnee cu un nou produs