Lectură de un minut

08 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Expozitie de fluturi in Afi Cotroceni

Abonează-te pe  

Intre 12-14 aprilie, exclusiv in AFI Cotroceni, peste 140 de exemplare inedite de fluturi vii vor fi expuse, intre 12 si 14 aprilie. Vor putea fi admirati de aproape, dar vei pleca acasa si cu informatii pretioase si chiar cu fotografii spectaculoase.

Cel mai mare mall din Romania va fi in acest weekend gazda unui eveniment extrem de colorat. AFI Cotroceni te invita sa nu ratezi sansa de a sta printre exemplare din specii exotice de fluturi.

Poti fi martor la momente unice cu fluturi ca ”Marele morpho” (Morpho Peleides), ”Coada randunicii de smaralad” (Papilio Palinurus),”Fluturele rosu dantelat”(Cethosia Biblis). Acestea sunt doar cateva exemple de specii ce vor fi expuse.
Fluturii vor fi gazduiti intr-o structura special amenajata, deschisa timp de opt ore pe zi, o structura la care poti avea acces si astfel sa ii admiri de aproape. La fata locului va fi prezent si un specialist. El iti va oferi informatii suplimentare despre fluturii vii expusi.
Vizita ta in paradisul multicolor va fi imortalizata iar la final poti pleca acasa cu una dintre cele mai cool fotografii.
Expozitia va fi gazduita pe culoarul Sunset Boulevard din AFI Cotroceni, de vineri pana duminica intre orele 12.00-20.00. Intrarea este libera.
Inaugurat in 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata comerciala inchiriabila de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispozitia clientilor sai zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar si o zona generoasa de entertainment, care cuprinde numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spatiu expozitional care propune o calatorie intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Expozitie de fluturi in Afi Cotroceni