Lectură de un minut

29 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Expo Market Doraly are propria platforma de comenzi online

Abonează-te pe  

Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate in produse alimentare si pentru casa din Romania, Expo Market Doraly, a lansat propria platforma de e-commerce market place, dupa o investitie de un milion de dolari. Prin intermediul acesteia, chiriasii vor putea sa comercializeze si online produsele pe care le au puse la vanzare in magazinele fizice.

 

Alexandru Rusu, CEO Doraly a fost citat de wall-street.ro: “Comerciantii din Doraly vand de 25 de ani o multitudine de produse alimentare si pentru casa catre clienti din toata tara. In momentul de fata sunt 550 de importatori, producatori si distribuitori care comercializeaza aproximativ 550.000 de produse. Crearea unei platforme online pe care ei sa isi poata lista marfa este un pas natural in epoca digitala in care traim astazi. Astfel, vor beneficia de o expunere mai mare si vor atinge mai multi clienti”.

Parcul comercial Doraly comercializeaza produse pentru casa si familie, iluminat si electrice, articole sanitare, bricolaj, produse pentru gradina, birotica si echipamente de birou, articole de sport si pentru diverse hobby-uri, scule si unelte, mic mobilier, articole pentru HORECA, dar si produse alimentare, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Preturile sunt stabilite in functie de cantitatea cumparata, urmand ca aceasta metoda sa se aplice si pe platforma online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Expo Market Doraly are propria platforma de comenzi online