Lectură de 2 minute

08 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Eveniment EuroCar Rooftop Meet in Veranda Mall in acest weekend

Abonează-te pe  

Cele mai senzationale 200 de masini tunate din tara isi dau intalnire la a doua editie a EuroCar Rooftop Meet, in weekend-ul 11-12 mai, in parcarea supraterana de la Veranda Mall. Evenimentul organizat de Streetmaniacs – cea mai mare comunitate de pasionati de autoturisme modificate, reuneste masini care ajung chiar pana la 800 de cai putere.

Intrarea este gratuita pentru vizitatori si vor putea interactiona atat cu proprietarii, cat si cu bijuteriile acestora pe patru roti, in intervalul orar 10:00-18:00, sambata si duminica.

  • In prima zi a evenimentului cei peste 80.000 de cai putere ai masinilor vor putea fi auziti si pusi la treaba printr-o serie de concursuri menite sa tina cu sufletul la gura audienta.
- Limbo cu masini – Concurentii experimentati trec pe rand cu masinile printr-o poarta care coboara la fiecare trecere, eliminand din masini, iar masina cu cea mai joasa garda iese castigatoare.
- Airride battle – Doua masini dotate cu suspensie pe aer, puse fata in fata, vor "dansa" pe muzica, iar cea mai aplaudata masina de catre spectatori va castiga.
- Loudest pipes - Cele mai galagioase turatii vor fi masurate si auzite la Veranda Mall, si bineinteles, cea mai galagioasa masina va fi desemnata castigatoare.
- EngineBay - Concurentii isi ridica capota motorului pentru ca acesta sa fie jurizat, iar masina castigatoare este cea mai bine modificata si cu motor personalizat.
  • Cele mai interesante tuning-uri realizate de impatimitii cailor putere vor fi premiate a doua zi. Creativitatea, pasiunea si adrenalina sunt cuvintele care definesc acest eveniment.

De la an la an a crescut standardul masinilor acceptate in cadrul evenimentului si ne dorim ca toti cei care ne vor vizita in weekend, la aceasta noua editie a EuroCar Rooftop Meet, sa se bucure de noile performante ale masinilor tunate cu multi cai putere si ii asiguram ca distractia va fi garantata”, a declarat Daniel Tomescu, organizator EuroCar Rooftop Meet.
Suntem bucurosi sa putem gazdui in parcarea noastra supraterana si cea de-a doua editie a evenimentului EuroCar Rooftop Meet. Pentru noi este foarte important sa oferim vizitatorilor si clientilor Veranda Mall activitati de impact, speciale si foarte diverse. Prin urmare asteptam vizita tuturor celor pasionati de masini tunate, precum si a celor dornici sa vada spectacolul dat de caii putere”, a completat Maria Craciun, Center Manager, Veranda Mall.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Eveniment EuroCar Rooftop Meet in Veranda Mall in acest weekend