Lectură de 2 minute

12 Oct 2018 - Știri și Noutăți

E normal sa platesti cu Mastercard: o noua campanie Penny Market pentru cumparaturi in magazine

Abonează-te pe  

Sub umbrela "E normal sa platesti cu Mastercard", clientii Penny Market din toata tara care fac cumparaturi cu cardul lor Mastercard in perioada 1 octombrie - 15 noiembrie 2018 pot castiga cumparaturi pentru tot anul.

Persoanele care fac cumparaturi in magazinele Penny Market de pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 1 octombrie - 15 noiembrie 2018 si platesc folosind cardul lor Mastercard sau Maestro pot intra in cursa pentru castigarea celor 48 de premii puse la bataie in cadrul campaniei:

  • unul dintre cele 2 vouchere pentru cumparaturi timp de un an la Penny Market in valoare de 6.000 de lei fiecare
  • unul dintre cele 46 de vouchere pentru cumparaturi timp de o luna la Penny Market in valoare de 500 de lei fiecare
Suntem incantati sa impulsionam platile electronice in reteaua de magazine Penny Market prin premii ce pot fi castigate indiferent de valoarea tranzactiei sau de tipul de card pe care il folosesti – debit, credit sau de masa Mastercard sau de magazinul Penny Market pe care il alegi! Cine nu viseaza la buget de cumparaturi pentru un an sau pentru o luna, de care pot sa isi aleaga produsele preferate oricand doresc – acum, clientii Penny Market sunt la un pas de indeplinirea acestei dorinte. Trebuie doar sa plateasca cu Mastercard si sa participe in campanie”, a declarat Diana Tanase, Area Marketing Manager, Mastercard Romania.
Am observat deja o tendinta de crestere a platilor cu cardul in magazinele Penny Market. Prin urmare, parteneriatul cu Mastercard ne bucura deoarece construieste pe o tendinta evidenta, pe nevoile si stilul de viata tot mai modern al romanilor. Mai mult, aceasta campanie subliniaza inca o data angajamentul nostru de a le oferi consumatorilor experienta unor cumparaturi cat mai facile in magazinele Penny Market”, a declarat Cristina Florescu, Marketing Manager, REWE Romania – Penny Market.
Consumatorii care doresc sa se inscrie in concurs trebuie sa plateasca pentru cumparaturile efectuate in magazinele Penny Market cu un card Mastercard sau Maestro si sa trimita un SMS cu valoarea tranzactiei la numarul 3795 sau sa inscrie datele pe site-ul https://participare.mastercard.ro/. Un participant poate efectua un numar nelimitat de tranzactii Mastercard si Maestro in locatiile partenere si poate trimite zilnic maximum 5 mesaje, indiferent de metoda de inscriere aleasa (SMS sau online). Numele castigatorilor si premiile castigate vor fi anuntate in termen de o luna de la finalizarea campaniei pe site-ul www.mastercard.ro/promotii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  E normal sa platesti cu Mastercard: o noua campanie Penny Market pentru cumparaturi in magazine