Lectură de un minut

07 Jan 2020 - Știri și Noutăți

Doua noi unitati Dodo Pizza se vor deschide in Capitala

Abonează-te pe  

Reteaua Dodo Pizza, prezenta in Bucuresti si Brasov, are in plan sa deschida anul acesta doua noi pizzerii in Bucuresti si sa lanseze procesul de francizare, scrie wall-street.ro.

Planul include deschiderea a inca doua restaurante in Capitala, in a doua parte a acestui an, in zonele Titan, Drumul Taberei sau Colentina. De asemenea, va fi lansat procesul de francizare. Investitia in noile spatii va depinde de formatul care va fi ales in functie de zona spatiului gasit, suprafata si starea spatiului si variaza intre 150.000 si 250.000 de euro.

La finalul anului 2019, in pizzeriile Dodo lucrau 147 de angajati, numar care va creste cu circa 30-40% anul acesta, urmand ca o parte din personal sa fie angajat din Nepal.

Vom creste proportional cu cresterea cifrei de afaceri - cu 30-40%. Da, vom importa, preponderent din Nepal, avem o experienta pozitiva cu baietii pe care deja ii avem de acolo. Am decis ca vom avea un efectiv de minim 30% de nepalezi. Acum avem 11 persoane si vom creste echipa lor pana la circa 30 de persoane”, a explicat Sergiu Bolocan, fondatorul francizei din Romania.

CITESTE MAI MULTE aici

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Doua noi unitati Dodo Pizza se vor deschide in Capitala