Lectură de un minut

08 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Doua noi sortimente de iaurt cu mix de cereale, seminte si fructe confiate de la Activia

Abonează-te pe  

In continuarea listei de inovatii pe care a inceput-o, Activia lanseaza doua noi produse pe piata din Romania, avand acelasi scop: sa ofere consumatorilor cat mai multe solutii gustoase si hranitoare prin care pot avea grija de starea lor de bine digestiva. Noile produse contin bunatatea iaurtului Activia produs in Romania, imbogatit cu miliarde de Bifidus ActiRegularis, ce poate fi combinat acum cu noi mixuri de cereale, seminte si fructe confiate.

Ideale pentru orice moment si loc, noile iaurturi Activia au fost create cu atentie, pentru a oferi o gustare hranitoare, oriunde te-ai afla. Pe langa designul atractiv, cu o forma adaptata cerintelor consumatorilor, noile ambalaje ale iaurturilor Activia includ si o lingurita in interiorul capacului, ce iti permite sa le savurezi oricand si oriunde.

Ne place ceea ce facem si incercam sa aratam acest lucru prin produsele noastre. Incercam sa intelegem nevoile consumatorilor nostri si sa le aducem solutiile cele mai convenabile si delicioase prin care pot avea grija de ceea ce noi credem ca este important – sanatatatea digestiva. Astfel, suntem incantati sa va prezentam noile produse inovatoare din gama Activia, ce va pot ajuta sa aveti grija de starea de bine interioara, oriunde v-ati afla, acestea avand incluse cate o lingurita pliabila in fiecare pachet”, spune Lavinia Barbu, Senior Brand Manager Activia Romania si Bulgaria.
La baza iaurturilor Activia se afla fermentul unic Bifidus ActiRegularis, fiecare produs continand peste 4 miliarde de fermenti Bifidus ActiRegularis care ajung in flora intestinala si contribuie la echilibrul organismului. Prin varietatea profilurilor nutritionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricarui moment de consum si sunt usor de integrat chiar si in diete speciale, precum regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.
Activia este brandul de lactate proaspete numarul unu la nivel mondial, fiind consumat in 70 de tari, de pe 5 continente. Activia se produce in fabrica de iaurt Danone din Bucuresti si a fost lansat pe piata romaneasca in anul 2001, in prezent avand un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferintele consumatorilor:
  • iaurt simplu
  • iaurturi cu cereale integrale si fructe
  • iaurturi de baut cu sau fara fructe
  • gama de mic dejun cu topper de cereale
  • iaurturi cu seminte (natur sau cu fructe si cereale)

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Doua noi sortimente de iaurt cu mix de cereale, seminte si fructe confiate de la Activia