DOMO redeschide magazinul din Polus Center Cluj dupa o investitie de 1 milion de euro

DOMO redeschide magazinul din Polus Center Cluj dupa o investitie de 1 milion de euro

Publicat pe 25 Septembrie 2014 in Stiri si noutati

DOMO din Centrul Comercial Polus Cluj se redeschide maine, 26 septembrie. Magazinul de 1500 mp are un spatiu de retail dinamic, modern si atractiv, permitand o interactiune mai buna cu produsele expuse si facilitand studierea, compararea si alegerea acestora.

Mutarea magazinul DOMO din Polus Center Cluj face parte din planul companiei de remodelare si modernizare a retelei de retail, ce a cuprins 7 magazine in 2014. Bugetul alocat de companie in acest an procesului de modernizare si optimizare a retelei de retail este de peste 1 milion de euro.

Redeschiderea magazinulului DOMO din cadrul Polus Center Cluj este marcata de o campanie de promotii la o gama larga de produse electronice, electrocasnice, audio-video si IT&C. Printre serviciile puse la dispozitie de DOMO clientilor sai se numara instalare la domiciliu, garantie extinsa, transport garantat, retur in 31 de zile, precum si vanzare in rate.

Magazinul va gazdui, in prima etapa, tinerii care vor participa la programul DOMO Management Trainee. In cadrul programului sunt selectati si pregatiti viitorii manageri pentru departamentele grupului DOMO.

In judetul Cluj, retailer-ul electroIT opereaza patru magazine, dintre care doua in Cluj-Napoca, unul in Dej si unul in Turda. Vanzarile DOMO Retail in judetul Cluj au crescut in prima jumatate a anului 2014 cu 25% fata de aceasi perioada a anului trecut.


Mai multe despre

IT, Domo, Magazine Domo, Electronice si electrocasnice, Domo Polus Center Cluj

Recomanda

Comentarii: DOMO redeschide magazinul din Polus Center Cluj dupa o investitie de 1 milion de euro