Lectură de 2 minute

18 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Diverta Lipscani: s-a deschis o noua librarie in Capitala, in Centrul Vechi

Abonează-te pe  

Reteaua Diverta se extinde in Centrul Vechi al Capitalei, prin deschiderea Diverta Lipscani. Noul spatiu are o suprafata de 2500 de metri patrati si vine in intampinarea clientilor cu un loc vibrant si dinamic.

Diverta Lipscani este mai mult decat un magazin sau o librarie, este un concept store care le va oferi oamenilor inca un motiv sa viziteze Centrul Vechi. Pe langa gama completa de produse si servicii, Diverta Lipscani este o destinatie de cadouri si un loc in care iti poti petrece timpul liber, fie ca preferi sa citesti, sa savurezi o cafea, sa urmaresti un spectacol de teatru sau sa experimentezi realitatea virtuala”, a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

Suprafata este dispusa pe patru niveluri - subsol, parter, etajele 1 si 2:
  • Diverta se afla la parter si la etajul 1, pe o suprafata de 1600 de metri patrati
  • la etajul 2 se afla Artist Cafe (300 de metri patrati), un spatiu intim si elegant in care vor avea loc evenimente culturale
  • la subsol se va afla, incepand din luna mai, un spatiu dedicat realitatii virtuale, pus in functiune de catre Gateway VR Studio, care se va intinde pe 200 de metri patrati.
Pe langa zonele deja consacrate, cum ar fi Carte, Papetarie, Cadouri, Jocuri si Jucarii, Diverta Lipscani mai cuprinde si zone noi, special create pentru cei aflati in trecere prin Centrul Vechi al Capitalei.
In interiorul raionului de carte sunt zone in care clientii isi pot petrece timpul liber, se pot relaxa, pot bea o cafea si, bineinteles, pot rasfoi o carte. Spatiul include si zone dedicate experientelor, cum ar fi cea de testare a dronelor, de mixed reality, un loc in care vizitatorii pot patrunde in lumea realitatii virtuale, DJ Booth – un loc in care tinerii DJi sunt asteptati sa puna muzica, o zona de boardgames - cu cele mai populare jocuri de societate.
Noul spatiu a presupus o investitie de 300.000 euro, care este prima dintr-o serie de investitii planificate de Diverta. Pe parcursul acestui an, reteaua Diverta se va extinde cu inca trei librarii, doua in Cluj-Napoca si inca una in Bucuresti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Diverta Lipscani: s-a deschis o noua librarie in Capitala, in Centrul Vechi