Dedeman vrea sa deschida 13 unitati noi, dintre care trei in 2014

Dedeman vrea sa deschida 13 unitati noi, dintre care trei in 2014

Publicat pe 23 Iulie 2014 in Stiri si noutati

Retailerul de materiale de constructii si amenajari interioare Dedeman intentioneaza sa construiasca inca 13 magazine in Romania, din care trei vor fi deschise in acest an, iar pentru fiecare unitate va finanta si un teren de tenis, in cadrul unui parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, scrie Mediafax.

"Urmeaza sa mai construim in Romania inca 13 magazine", a declarat miercuri presedintele companiei, Dragos Paval, intr-o conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii unui parteneriat intre retailer si jucatoarea de tenis Simona Halep.

Dedeman a anuntat ca vrea sa lanseze, in colaborare cu Federatia Romana de Tenis, un proiect prin care sa finanteze constructia sau amenajarea unui teren de tenis pentru fiecare magazin nou construit.

"In acest an vom finanta construirea a trei terenuri, iar in urmatorii ani vom finanta construirea diferentei de zece terenuri. Evident ca ne-am facut niste calcule, pentru ca asa se procedeaza, si am estimat ca buget pentru amenajarea unui teren suma de 30-35.000 de euro", a spus Paval, raspunzand unei intrebari.

Dedeman a deschis in martie al 37-lea magazin al retelei nationale, la Sibiu, in urma unei investitii de circa 13 milioane euro, si urmeaza sa mai inaugureze in 2014 alte trei unitati, la Bucuresti (in cartierul Colentina), Deva si Targu Jiu. Bugetul de investitii al Dedeman din acest an este de 65 milioane euro.


Mai multe despre

Dedeman, Materiale de constructii, Amenajari interioase, Magazine Dedeman, Retaileri materiale

Recomanda

Comentarii: Dedeman vrea sa deschida 13 unitati noi, dintre care trei in 2014