Lectură de un minut

07 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Decathlon invita romanii sa faca sport in cadrul turneului national de fitness

Abonează-te pe  

Decathlon, retailer de articole sportive, organizeaza in perioada 2 februarie – 21 aprilie 2019 turneul national de fitness „Adunare pentru miscare”. Astfel, pe parcursul celor aproximativ 3 luni, in cele 23 de magazine Decathlon din tara vor fi programate evenimente sportive dedicate publicului larg. 

Evenimentele se vor desfasura in fiecare weekend, iar accesul va fi gratuit pentru oricine isi doreste sa participe - se impune inscrierea online in prealabil.
Unul dintre scopurile noastre majore este sa facem sportul cat mai accesibil tuturor oamenilor, tocmai de aceea organizam Adunare pentru miscare, un turneu sportiv cu acoperire nationala. Astfel, ne dorim sa ajungem la cat mai multe persoane, pasionati ai sportului sau amatori si, in egala masura, sa facilitam accesul la activitati sportive pentru oricine isi doreste acest lucru. Am pregatit evenimente speciale in fiecare oras unde exista un magazin Decathlon, pentru a ajuta romanii sa inteleaga beneficiile sportului si, in acelasi timp, sa le oferim posibilitatea si contextul oportun pentru a face miscare”, a declarat Adrian Trofin, Marketing Specialist DECATHLON Romania.
Evenimentele vor oferi consiliere si sfaturi specializate pentru participantii care isi doresc acest lucru, sesiunilr de fitness fiind sustinute de:
  • antrenorii Madalina Predoi, Campioana Nationala la Atletism
  • Flavius Predoi, Campion Mondial la Ashihara Karate,
  • reprezentanti ai platformei online HomeTraining.TV

Turneul organizat de Decathlon va ajunge in 19 orase din Romania, iar in cadrul fiecarui eveniment un invitat special, pasionat al sportului, va face exercitii impreuna cu cei prezenti.
Sportivii si vedetele care s-au alaturat turneului pana acum sunt Anca Mihailescu, Cristi Geaman, Monica Rosu, Cristina Nedelcu, Damian Ferucio George, Mirel Dragan, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Cristi Pulhac, Roxana Pulhac, Yamato, Stefan Floroaica, Alina Pana, Mariana Nenu, Diana Sentes, Ami si Roxana Vancea.
Primele evenimente din cadrul turneului „Adunare pentru miscare” au avut loc in magazinele din Bucuresti, Targu Jiu, Craiova, Ploiesti, Buzau, Focsani si Bacau, unde peste 400 de participanti au ars mai mult de 2.000.000 de calorii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decathlon invita romanii sa faca sport in cadrul turneului national de fitness