Lectură de 2 minute

02 Jul 2019 - Știri și Noutăți

DECATHLON deschide primul magazin din Deva si ajunge la o retea de 25 unitati

Abonează-te pe  

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continua strategia de extindere a retelei de spatii comerciale din Romania, prin inaugurarea primului magazin din Deva. 

Aceasta este cea de-a treia inaugurare din acest an, dupa extinderea magazinului Decathlon din Cluj si deschiderea unitatii din Bistrita.

Inaugurarea magazinului Decathlon Deva reprezinta un pas important in vederea continuarii misiunii noastre de a face sportul accesibil cat mai multor oameni si de a incuraja romanii sa duca un stil de viata sanatos. In 2015, la Deva a fost facuta chiar o petitie pentru deschiderea unui magazin Decathlon, iar acest fapt ne-a confirmat interesul locuitorilor din aceasta zona pentru echipamentele noastre, dar si faptul ca aici exista o mare comunitate de iubitori de sport. Astfel, era nevoie sa ajungem cu un magazin propriu la Deva si suntem extrem de incantati ca am reusit sa adaugam acest oras pe harta magazinelor Decathlon din Romania”, a declarat Lucian Sirbu, Director de magazin Decathlon Deva.

Cu o suprafata totala de aproximativ 1.500 m2, noul magazin din Deva a fost proiectat in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale de proiectare, amenajare si siguranta din domeniul retail-ului sportiv. Acesta este amplasat in cadrul centrului comercial Shopping City Deva, Calea Zarandului 87, si respecta formatul clasic al magazinelor din retea - “Toate sporturile sub acelasi acoperis”.
Magazinul pune la dispozitie peste 5.000 de articole si echipamente, destinate practicarii a peste 50 de sporturi, printre care gimnastica, trekking, alergare, ciclism, fotbal si tenis si multe altele. Articolele sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru avansati si se disting pe piata prin calitate, fiabilitate tehnica, diversitate, creativitate si inovatie in domeniul sportului. De asemenea, clientii Decathlon Deva vor putea beneficia si de servicii de atelier (ciclism, role, trotinete), intretinere echipament ski si snowboard, servicii de racordare rachete de tenis, badminton si squash, servicii de imprimare si personalizare, program de fidelitate si Trocathlon (unicul targ de articole sportive second hand din Romania).
Inaugurarea magazinului din 27 iunie a fost realizata in prezenta oficialitatilor locale, a unor sportivi si reprezentanti ai cluburilor sportive din Deva, a reprezentantilor mass-media, cat si a iubitorilor de sport din oras.
La nivel national, DECATHLON reuneste peste 1200 de colaboratori, intr-o retea de 25 de magazine, la care se adauga platforma online. DECATHLON comercializeaza si articole cu eticheta Fabricat in Romania, produsele fabricate in cele 3 unitati de productie din tara: Bucuresti, Timisoara si Resita. In cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marca proprie pentru drumetii montane si trekking, precum incaltaminte, dar si articole textile pentru ciclism si biciclete pentru adulti si copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  DECATHLON deschide primul magazin din Deva si ajunge la o retea de 25 unitati