Lectură de un minut

07 Mar 2019 - Știri și Noutăți

De 8 martie, femeile au curse gratuite de taxi de la sau spre Afi Cotroceni

Abonează-te pe  

Pe 8 martie, femeilor li se vor oferi curse gratuite celor care vin la AFI Cotroceni folosind aplicatia Taxify. Oferta este valabila pentru clientii noi (exclusiv femei), inregistrati pe data de 8 martie.

AFI Cotroceni si Taxify sarbatoresc Ziua Internationala a Femeii printr-un parteneriat in cadrul caruia vor fi oferite curse gratuite, in limita a 20 de lei, tuturor femeilor care aleg ca destinatie, in ziua de 8 martie, cel mai mare mall din Romania.

Pe tot parcursul zilei de 8 martie, cursele catre cel mai mare mall din Romania prin Taxify vor fi gratuite pentru femei. Conditia este ca in aplicatia de ride-hailing comanda sa fie facuta de pe contul unei doamne sau domnisoare si sa aiba ca destinatie AFI Cotroceni. Gratuitatea va fi valabila in limita a 20 de lei, exclusiv pentru utilizatoarele care folosesc aplicatia pentru prima data, folosind codul AFICOTROCENI.” a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.
Mai exact, doamnele si domnisoarele trebuie sa faca urmatorii pasi:
  • sa descarce pe telefonul mobil aplicatia Taxify din App Store sau Google Play.
  • sa activeze functia de localizare a telefonului (GPS)
  • sa introduca datele bancare ale cardului
  • sa deschida sectiunea Promotii a aplicatiei si sa introduca codul AFICOTROCENI
”Este cadoul pe care il oferim de Ziua Internationala a Femeii. Am ales colaborarea cu AFI Cotroceni pentru ca datele centralizate la finalul anului trecut au indicat ca este cea mai populara destinatie pentru cumparaturi din Bucuresti, in randul pasagerilor nostri”, a completat Andreea Magraon, Marketing Manager Taxify.
Taxify are peste 15 milioane de utilizatori inregistrati in peste 25 de tari din lume, aplicatia putand fi instalata gratuit din iOS sau Android.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  De 8 martie, femeile au curse gratuite de taxi de la sau spre Afi Cotroceni