Lectură de un minut

13 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Cris-Tim, angajament fata de consumatori

Abonează-te pe  

Compania Cris-Tim isi mentine promisiunea de transparenta privind produsele sale si asigura consumatorii ca produsele puse pe piata sunt de calitate si sigure, facandu-se astfel precizari ca pentru produsele din carne de porc se folosesc materie prima numai din unitati autorizate si certificate.

Cris-Tim utilizeaza exclusiv carne marcata cu stampila ovala, aceasta atestand posibilitatea efectuarii schimburilor intracomunitare si provenienta carnii din ferme si abatoare autorizate si certificate. Carnea provine din zone care nu sunt supuse restrictiilor de pesta porcina africana. In plus, fabrica detinuta de companie nu se afla in zonele vulnerabile.

Totodata, sunt aplicate masuri suplimentare de verificare si control, prin inspectori acreditati de autoritatile in vigoare, care asigura conformitatea loturilor de carne receptionata, provenienta, calitatea si siguranta acesteia.

Produsele Cris-Tim de care se bucura romanii sunt prezente pe piata europeana inca din anul 2009. In prezent, ele sunt exportate in 16 tari din UE, iar mezelurile companiei sunt identice, indiferent de tara in care sunt comercializate.

Radu Timis, presedinte si fondator Cris-Tim a declarat:,,In aceste momente tensionate, suntem alaturi de fermieri, agricultori si de proprietarii de animale sacrificate si speram ca vor primi in curand despagubirile anuntate de autoritati. Cat despre clientii nostri, ii asiguram ca ne mentinem atat angajamentul de a pune pe mesele lor produse sigure si gustoase, cat si transparenta fata de ei”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cris-Tim, angajament fata de consumatori