Lectură de un minut

18 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Cosmetic Plant se alatura Fundatiei Renasterea in lupta impotriva cancerului la san

Abonează-te pe  

Compania Cosmetic Plant, recunoscuta si la nivel international, a lansat de curand gama Vitamin C Plus, anuntand totodata si un parteneriat cu Fundatia Renasterea. Astfel sprijina lupta pentru combaterea cancerului la san, timp de un an, urmand sa doneze cate 1 leu pentru fiecare produs vandut din noua gama. Banii vor fi folositi pentru finantarea proiectului Unitatea Mobila de Diagnostic.

Cosmetic Plant este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de produse cosmetice din Romania, compania fiind deschisa din 1991 la Cluj-Napoca.

Din gama Vitamin C Plus, recent lansata, fac parte sase produse de baza:

  • trei creme antirid de zi diferentiate pentru categoriile de varsta 30+, 40+ si 50+
  • un ser antirid forte pentru zi si noapte
  • un ser antirid concentrat de noapte cu textura uleioasa
  • o apa micelara.

Susana Laszlo, Director General Cosmetic Plant a completat: „Inca de la infiintarea companiei, principala noastra grija a fost femeia de pretutindeni, astfel ca decizia de a sustine Fundatia Renasterea in lupta impotriva cancerului la san a fost una naturala. Misiunea lor de educare a populatiei privind importanta adoptarii unui stil de viata sanatos si efectuarea unor controale regulate este respectabila, iar noi rezonam in totalitate cu aceasta”.

Produsele Cosmetic Plant se gasesc online, dar si in reteaua unitatilor de retail precum Auchan, Cora, Carrefour, DM DrogerieMarkt, Profi, Plafar, farmaciile Catena si Remedia, dar si in alte unitatii care comercializeaza produse naturiste. Pe plan extern pot fi gasite in Ungaria, Iordania, Liban, Republica Moldova, Grecia, Portugalia, Spania, Franta, Cipru si altele.

Portofoliul include 120 de produse, grupate in functie de ingredientul activ (galbenele, catina, ulei de masline, Q10 + ceai verde, ulei de argan etc.) sau de utilizarea produsului (protectie solara, anticelulita, ingrijirea parului).

Citeste si:
Afaceri românești cu tradiție|Cosmetic Plant, cosmeticele unei farmaciste din Cluj, care au trecut testul timpului
Afaceri românești cu tradiție|Cosmetic Plant, cosmeticele unei farmaciste din Cluj, care au trecut testul timpului
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cosmetic Plant se alatura Fundatiei Renasterea in lupta impotriva cancerului la san