Cora lanseaza serviciul de cumparaturi online la Cluj-Napoca

Publicat pe 30 Mai 2017 in Stiri si noutati

Retailerul cora Romania anunta extinderea serviciul de cumparaturi online, acesta devenind disponibil si pentru Cluj-Napoca. Incepand cu 30 mai 2017, clientii vor avea oportunitatea sa plaseze comenzi online, la zece ani de la deschiderea hipermarketului.

Grupul Cora opereaza in tara cu hipermarketuri in Capitala si in cele mai importante judete. Platforma cora.ro este lansata de 4 ani in Bucuresti, serviciul fiind disponibil si in Constanta de anul trecut.

Livrarea la domiciliu pentru comenzi facute online pe cora.ro costa 15 lei. Pentru Cluj, punctele de lvrare sunt stabilite pentru localitatile Borhanci, Faget, Sannicoara, Apahida, Luna de Sus, Floresti, Tauti, Gilau, Baciu, Dezmir, Chinteni, Feleacu. Gama de produse disponibila pe site include alimentare si nealimentare - site-ul este structurat cu listarea acestora pe categorii pentru a facilita cautarea (bauturi, pet shop, bebe, copii, casa si familie etc).

Wall-Street.ro a preluat declaratia lui Thierry Destailleur, Director General Cora Romania: „Am lansat acest serviciu la Bucuresti si il extindem, asa cum am promis, in toata reteaua. Astazi este randul clujenilor sa experimenteze comertul online. Ne asteptam in continuare clientii in magazin, insa ne-am dorit sa venim in intampinarea lor in acele momente in care au nevoie de mai mult timp. Astfel, noi putem sa pregatim comanda si sa o livram acolo unde au nevoie. Clientii nostri ne pot transmite o comanda de acasa, de la birou sau din drumurile lor prin oras. Clujul este foarte important pentru noi, cu oameni intreprinzatori. Orasul se dezvolta rapid, era firesc sa lansam cora.ro si aici. Ma bucur, in plus, ca pornim acest nou serviciu la 10 ani de cand am deschis hipermarketul nostru cora la Cluj-Napoca”.

Sursa foto: cora.ro


Mai multe despre

Cora, Cumparaturi online, Cluj, Cora romania, Cora.ro, Cluj-napoca

Recomanda

Comentarii: Cora lanseaza serviciul de cumparaturi online la Cluj-Napoca