Comenzi nelimitate pe www.Carrefour-Online.ro

Comenzi nelimitate pe www.Carrefour-Online.ro

Publicat pe 22 Octombrie 2014 in Stiri si noutati

Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor hipermarketului online www.Carrefour-Online.ro o noua serie de beneficii de care se pot bucura incepand cu luna octombrie. Acestia vor putea alege produsele pe care si le doresc dintr-o gama variata - de la bunuri alimentare si de larg consum, la electrocasnice sau produse IT&C - fara a avea o limita asupra cantitatii comandate.

In plus, comanda minima de 150 de lei a fost eliminata, iar cumparaturile care depasesc suma de 300 de lei vor beneficia de transport gratuit la domiciliu. Totodata, utilizatorii www.Carrefour-Online.ro pot comanda apa si bauturi fara limita asupra cantitatii.

„Prin noile servicii introduse, ne dorim sa facilitam cat mai mult experienta de cumparaturi a clientilor nostri. Acest lucru inseamna cumparaturi rapide, game variate de produse in cantitati nelimitate, dar si beneficii la livrare. Ne respectam astfel angajamentul de a investi nu numai in calitatea produselor pe care le oferim, dar si in intreg procesul prin care acestea ajung de la raft, direct la consumator”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour Romania.Mai multe despre

Carrefour, Magazine, Magazine online, Carrefour-Online.ro, Retaileri alimentari

Recomanda

Comentarii: Comenzi nelimitate pe www.Carrefour-Online.ro

Cataloage si oferte