Lectură de un minut

18 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Coca-Cola lanseaza o bautura energizanta

Abonează-te pe  

Pentru prima data, Coca-Cola lanseaza o bautura energizanta sub brand-ul propriu - Coca Cola Energy.

Compania Coca-Cola planuieste sa extinda lansarea Coca-Cola Energy pe mai multe piete la nivel global in 2019, concentrandu-se initial pe pietele europene.

Cu gustul special Coca-Cola pe care oamenii deja il cunosc si il apreciaza, Coca-Cola Energy contine cafeina obtinuta din surse naturale, extracte de guarana, vitamina B si nu are adaos de taurina. Va fi disponibila si in varianta Coca-Cola Energy Zero Zahar, oferindu-le consumatorilor o optiune fara zahar si fara calorii.
Cele doua produse vor fi disponibile in doze de 250ml in retelele de magazine, produsul fiind disponibil din 15 aprilie.
Coca-Cola Energy contine ingrediente obtinute din surse naturale si are gustul delicios si racoritor al Coca-Cola, spune Javier Meza, Global Chief Marketing Officer, Sparkling Business. „Am pastrat aceste doua calitati pe parcursul dezvoltarii retetei si suntem mandri sa oferim produsul sub brand-ul Coca-Cola, invitand oamenii sa incerce o bautura energizanta noua si diferita, care este conceputa pentru toti cei cu vieti optimiste si ocupate.”
Fiind o companie pentru toti, Coca-Cola si-a diversificat portofoliul pentru a le oferi consumatorilor o mai mare gama de bauturi pe care si le doresc, inclusiv bauturi cu beneficii adaugate. Printre noile produse din portofoliul Coca-Cola din Romania se numara AdeZ, Fuzetea, SmartWater. Compania Coca-Cola si-a extins totodata si gama de optiuni pentru iubitorii Coca-Cola, incluzand noile arome ale Coca-Cola Zero Zahar, cu piersica, vanilie si scortisoara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Coca-Cola lanseaza o bautura energizanta