Lectură de 2 minute

10 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Ciucas continua parteneriatul cu Oktoberfest pentru al 11-lea an consecutiv

Abonează-te pe  

Ciucas duce mai departe traditia inceputa in urma cu 11 ani si spune din nou “Ein prosit!” tuturor iubitorilor berii care participa la editiile din Brasov, Galati si Pitesti ale Oktoberfest, anul acesta. Startul sarbatorii berii se da la Brasov, in perioada 5 – 15 septembrie 2019, cu si mai mult Ciucas si voie buna.

Inca din 2009, Oktoberfest Brasov duce mai departe traditia bavareza si tot de atunci, Ciucas, brandul de traditie al Brasovului, striga adunarea pentru momente de relaxare memorabile. Sute de mii de vizitatori, localnici si turisti deopotriva, gusta experienta traditiilor bavareze care se imbina de minune cu cele de pe meleaguri romanesti in cele 10 zile de festival.

Inceput in urma cu 11 ani la poalele Tampei, pe un teren de 1.200 mp, Oktoberfest a devenit astazi cel mai mare festival al berii din Romania, care se intinde acum pe o suprafata de 25.000 mp.
Berea Ciucas Malzbier, lansata anul trecut in editie limitata, va fi disponibila anul acesta special pentru vizitatorii Oktoberfest. Cu o culoare aramie datorata extractului de malt adaugat, Ciucas Malzbier are un profil de gust mai bogat, putin mai amarui, foarte potrivit pentru asocierea cu mancarurile specific bavareze dar si romanesti.
Ne bucuram ca am creat amintiri de neuitat sutelor de mii de romani timp de 11 ani, alaturi de Oktoberfest – cel mai mare festival dedicat berii din Romania - si ca putem continua traditia si anul acesta. Sa fim parte din momentele de relaxare oferite vizitatorilor festivalului din Brasov, orasul de origine al marcii Ciucas, este ceea ce ne dorim. Si tocmai pentru ca este important pentru noi ca acestia sa aiba parte de experiente complete si cat mai placute, am decis sa readucem berea noastra in editie limitata – Ciucas Maltzbier – si anul acesta, doar la Oktoberfest”, afirma Andrei Mihaila Craciun, Senior Brand Manager Ciucas.
Ciucas continua petrecerea si in tara si ciocneste pentru relaxare cu vizitatorii Oktoberfest si la editiile de anul acesta din Galati (26-29 septembrie) si Pitesti (3-6 octombrie).
Si in acest an, oaspetii Oktoberfest responsabili vor fi recompensati cu diverse premii pentru contributia la colectarea si reciclarea ambalajelor de aluminiu si a paharelor de plastic de 400ml.
Reciclarea ambalajelor este o preocupare constanta pentru compania noastra, asa cum o dovedesc initiativele pe care le-am derulat in materie de constientizare a importantei protejarii mediului in randul consumatorilor nostri si a publicului larg in ultimii ani. Parteneriatul dintre Ciucas si Oktoberfest nu putea lipsi din calendarul campaniilor noastre de profil si speram ca an de an, aceste eforturi se vor traduce intr-o schimbare benefica pentru lumea in care traim. Multumim tuturor partenerilor care au venit alaturi de noi in aceasta calatorie”, adauga Robert Uzuna, Vicepresedinte Corporate Affairs Ursus Breweries.
Ciucas aduce la Oktoberfest sistemul inteligent ECOCAN de colectare doze si un sistem de colectare a paharelor de plastic. Cu ajutorul unor dispozitive care pot colecta si compacta ambalaje in vederea reciclarii, Ciucas ii invita pe participanti sa returneze dozele si paharele de bere consumate in cadrul Oktoberfest.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ciucas continua parteneriatul cu Oktoberfest pentru al 11-lea an consecutiv