Lectură de 2 minute

17 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Centrul comercial Sun Plaza lanseaza o aplicatie proprie

Abonează-te pe  

Centrul Comercial Sun Plaza a devenit primul mall din Romania care ofera clientilor o aplicatie bazata pe realitatea augmentata. Aceasta include jocul Sun Treasure, prin intermediul caruia clientii mallului au parte de o aventura cu multe premii atunci cand se plimba pe culoarele acestuia sau intra in magazinele partenere.

Aplicatia Sun Plaza isi invita oaspetii in realitatea augmentata a jocului Sun Treasure. Acesta presupune cautarea unor monede de aur care se transforma apoi in premii. Experienta de cumparaturi devine in acest fel mult mai interactiva si mai distractiva, dar si mai profitabila. Cei care traiesc aventura Sun Treasure pot castiga oricand unul dintre cele 20.000 de premii puse in joc.

Odata luat startul, incepe o aventura unica, plina de imprevizibil care ii va tine pe jucatori conectati in realitatea augmentata. Pentru inceput, trebuie urmate indiciile date. Detectorul din aplicatie va semnala de fiecare data cand unul dintre cele cinci tipuri de cufere se afla in apropiere.Aplicatia este programata astfel incat sa ofere trasee diferite celor care urmeaza indiciile.Dupa ce gaseste locul in care se afla cufarul, jucatorul va aduna monedele. Pentru ca jocul sa fie si mai dinamic, au fost introdusi in poveste crabii. Acestia au rolul de a face un pic mai dificila misiunea celor care incearca sa colecteze monedele de aur.Atunci cand un jucator are destule monede, le poate folosi pentru a primi noi indicii, pentru a juca la automatul de premii sau a deveni celebru in Galeria Vedetelor.
Premiul castigat la Automat poate fi solicitat de catre utilizatorul aplicatiei la Info Point, de unde poate fi si ridicat. In cazul premiilor oferite de unul dintre cei peste 40 de retaileri parteneri, castigatorul va primi un voucher in baza caruia acestea pot fi rascumparate direct din magazin.Cafea, popcorn, inghetata, articole de imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, parfumerie si chiar electronice sunt doar o parte din tipurile de premii puse in joc.
Sun Plaza devine astfel primul mall din Romania care dezvolta o aplicatie AR, pastrand stilul de comunicare inedit si fresh pe care l-a abordat in ultimii ani. Aplicatia Sun Plaza poate fi decarcata atat din Google Play Store pentru utilizatorii de Android, cat si din AppStore pentru cei care folosesc terminale iPhone.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Centrul comercial Sun Plaza lanseaza o aplicatie proprie