Lectură de un minut

02 Jul 2019 - Știri și Noutăți

CCC va ajunge in Drobeta Turnu Severin

Abonează-te pe  

Pe 4 iulie 2019, CCC deschide un nou magazin in Drobeta Turnu Severin, in cadrul Drobeta Retail Park. Astfel, CCC Group ajunge la o retea de 65 de magazine deschise in tara.

"Cele mai multe deschideri, relocari si extensii de magazine sunt planificate pentru a doua jumatate a anului, iar pana la finalul lui 2019 reteaua noastra locala va atinge peste 70 de unitati in Romania, situatie care urmeaza trendul ascendent al strategiei noastre de expansiune. Ne propunem sa aducem valorile de brand CCC, calitatea si accesibilitatea, in cat mai multe orase din tara”, declara Joanna Jozwiak, General Manager CCC Romania.

In ziua deschiderii, precum si pe parcursul lunii iulie, promotiile curente de sezon vor fi valabile si in noul magazin CCC din Drobeta Retail Park. Astfel, clientii vor beneficia de achizitionarea unui al doilea produs cu 50% reducere sau de un al treilea produs gratuit. Noul magazin ocupa o suprafata de aproximativ 700 m.p. si este amenajat intr-un stil modern, conform conceptului international al grupului CCC.
Colectia CCC de vara aduce in magazine mai multa culoare si pantofi moderni la preturi speciale. De la tenisi shiny si balerini delicati in culori nude, la sandale cu toc cui, espadrile cu aplicatii si pantofi escarpen - vara aceasta, modelele CCC trendy sunt numeroase, usor de purtat, iar posibilitatile de combinatii stylish sunt la indemana pentru toata lumea.
CCC este lider pe piata de incaltaminte din Polonia si unul dintre cei mai mari producatori din Europa. CCC vizeaza o gama larga de incaltaminte la moda la preturi accesibile, pentru femei, barbati, tineri si copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CCC va ajunge in Drobeta Turnu Severin