Lectură de 3 minute

25 Oct 2019 - Știri și Noutăți

CCC Romania lanseaza CCC Shoes Map

Abonează-te pe  

CCC Romania, brandul de incaltaminte si accesorii, a anuntat aseara, in cadrul evenimentului Influencers Day by CCC, lansarea platformei online CCC Shoes Map. Aplicatia permite utilizatorilor sa descopere noi locuri si experiente urbane din Bucuresti.

CCC Shoes Map se pliaza pe o nevoie reala de a gasi, intr-un singur loc, cele mai interesante spatii de petrecere a timpului liber in Bucuresti, din anumite categorii de interes, recomandate de oameni care le-au vizitat. Oriunde te poarta pasii, platforma CCC Shoes Map te ajuta sa dai un refresh orasului tau, prin punerea la dispozitia ta a celor mai recente opinii scrise de utilizatorii care au fost in locurile care te intereseaza.

Disponibila la aceasta adresa, atat in varianta desktop, cat si de pe telefonul mobil, platforma afiseaza, prin intermediul pin-urilor, locurile de interes dintr-o multitudine de categorii, recomandate atat de utilizatori, cat si de influenceri si bloggeri. Fie ca este vorba despre muzee, restaurante, expozitii, cluburi, mall-uri, hub-uri, terase sau orice alt loc de distractie urbana, platforma iti va indica locurile cu cele mai bune review-uri realizate de utilizatori.
Nascuta ca o continuare a campaniei CCC Youngsters, care aduce in fiecare sezon cele mai bune branduri de pantofi sport in magazine, platforma se adreseaza tinerilor care vor sa descopere orasul, se distreaza, exploreaza cele mai cool locuri si le impartasesc cu prietenii, dand share recenziilor lor direct pe Facebook.
Modul de functionare este unul extrem de simplu. Harta Bucurestiului integrata in platforma utilizeaza serviciul Google Maps, astfel incat utilizatorii pot gasi orice adresa. Utilizatorii se pot “plimba” pe harta pentru a descoperi locurile din oras si pot vedea in detaliu parerile altor utilizatori constand intr-un review al experientei acestora din locul respectiv, alaturi de pozele incarcate in platforma. Totodata, utilizatorii pot sa adauge propria experienta si sa o impartaseasca, prin intermediul platformei, cu alti utilizatori, in doar cativa pasi simpli:
  • aleg locul pe harta, in baza adresei sau a numelui locului introdus in bara de “Search”
  • descriu experienta in cateva cuvinte
  • incarca maximum 3 poze
  • in final, daca doresc, pot distribui review-ul si pe pagina proprie de Facebook, in asa fel incat recomandarea sa ajunga si la prietenii din comunitatea lor.

In octombrie, utilizatorii sunt invitati sa exploreze cele mai faine cafenele cu cea mai buna cafea din Bucuresti, selectionate de CCC.

Urmareste pinurile galbene de pe harta si lasa un review la una dintre locatiile: BEANS & DOTS, UTOPIA COFFEE BAR, COFTALE COFFEE SHOP, TWO MINUTES COFFEE, ALEF ESPRESSO BAR si ARTICHOKE pana pe 30 octombrie 2019 si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre premiile de mai jos:

- Un zbor de 30 de minute cu motoplanorul la Aerodromul Clinceni „Aurel Vlaicu”.
- O valiza de calatorii Lasocki (40x55x20 cm), un card discount 30% valabil pana pe 31.12.2019, in toate magazinele CCC din tara, pentru orice pereche de pantofi, geanta sau alt produs la pret intreg, un set de accesorii CCC care include curea, portofel si breloc.
- Un Keep Cup de sticla reutilizabila si o dimineata la cafea cu un barista de la Beans & Dots, care sa iti povesteasca despre specialty coffee si sa te invete cum sa faci brew coffee acasa.
- Free coffee timp de 30 de zile, oferit de Utopia Coffee Bar. In felul acesta, vei avea energie pentru o luna intreaga sa explorezi orasul.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CCC Romania lanseaza CCC Shoes Map