Castigatoarea concursului “City Break la Milano + 500 euro pentru shopping” e gata de vacanta

Castigatoarea concursului “City Break la Milano + 500 euro pentru shopping” e gata de vacanta

Publicat pe 4 August 2014 in Stiri si noutati

Castigatoarea concursului “City Break la Milano + 500 euro pentru shopping” este Mariana Neagu din Rosiorii de Vede. Aceasta este, evident, nerabdatoare sa plece in vacanta la Milano, la fel ca si partenera sa de calatorie.

Mariana ne-a povestit cat este de bucuroasa ca a castigat excursia pusa la bataie de Retail.ro si abia asteapta sa viziteze orasul, sa mearga la shopping si sa faca multe fotografii. Ea nu va merge singura, ci insotita de buna sa prietena si cumnata, Gina.

“Cand am primit vestea ca sunt castigatoare, nici nu stiam ce sa cred, daca-i o pacaleala sau am fost cu adevarat norocoasa. Am intrat pe site, pe facebook, am vazut ca ati postat numele meu si atunci am realizat ca e real. Nu prea am dormit in noaptea aceea, normal ca am fost foarte fericita. Si chiar daca la fotografie n-am sarit in sus de bucurie din cauza emotiilor, ce pot sa spun e faptul ca sunt foarte incantata ca merg la Milano. Este o surpriza neasteptata si sunt convinsa ca va fi cea mai frumoasa vacanta. Abia astept sa vizitez, sa fac fotografii si sa va trimit, bineinteles”.Castigatoarea concursului ne-a marturisit ca viziteaza constant Retail.ro pentru ca aici are oferte si promotii accesibile si din acest motiv recomanda site-ul, in permanenta, tuturor prietenilor: “Retail.ro este extrem de util, pentru ca e foarte simplu sa rasfoiesti online cataloage, pliante si sa obtii informatii, privind cele mai bune oferte si promotii. Am recomandat Retail.ro prietenilor si o voi face si in viitor”.

Retail.ro nu se opreste aici si va lansa un nou concurs in perioada urmatoare cu noi premii atractive.


Mai multe despre

Concurs, Shopping, City Break Milano, Castigatoare, Euro

Recomanda

Comentarii: Castigatoarea concursului “City Break la Milano + 500 euro pentru shopping” e gata de vacanta